Magbet
PRETPRODAJA

Termini
projekcija
  • IZVORNO IME:
  • Macbeth
  • TRAJANJE FILMA:
  • 200 minuta
  • POČETAK PRIKAZIVANJA:
  • 26.11.2020

4DX Loyalty gratis

Sadržaj filma:

Verdijeva ljubav prema Šekspirovim delima započela je s Magbetom, dramom koju je smatrao "jednom od najvećih čovekovih kreacija". Verdi je sa svojim libretistom Frančeskom Marija Pjaveom krenuo da stvara "nešto neobično". Njihov uspeh se rađa iz svakog dela partiture koja nam predstavlja Verdijevo najteatralnije lice i obiluje zastrašujućom energijom. Produkcija Filifa Lojda za Kraljevsku operu 2002. bogato je nijansirana, prošarana crnom, crvenom i zlatnom. Veštice, koje je kostimograf Antoni Vard zamišljao kao čudna bića sa jarko crvenim turbanima, uvek prisutni vesnici sudbine. Lojd prikazuje odsustvo dece kao mračnu tugu koja uzrokuje njihova strašna dela. U produkciji Kraljevske opere koristi se prerađena pariska verzija opere koju je Verdi premijerno izveo 1865. godine, a sadrži "La luce langue", fascinantnu ariju Ledi Magbet.
 
SNIMLJENO U ROYAL OPERA HOUSE 4.4. 2018.
Svakog posetioca Royal Opera House spektakala do kraja godine, častimo penušavim vinom nakon prvog čina u našem Cinema baru. Uživajte u projekciji!

MagbetZatvori
Raspored prikazivanja (Molimo izaberite željeno vreme kako biste kupili ili rezervisali ulaznice.)
Odabir po:
19.00
900 RSD
2D
Cena ne uključuje VIP dodatak, LOVE BOX dodatak i naknadu za online proces. Niže cene ne vrede za 4DX. Ne zaboravite na super uštede u baru za članove Loyalty cluba. Ukoliko niste još član, učlanite se OVDE.
19.00
900 RSD
2D
Cena ne uključuje VIP RELAX, ROYAL BEDS i LOVE BOX dodatak i naknadu za online proces. Niže cene ne vrede za 4DX. Ne zaboravite na super uštede u baru za članove Loyalty cluba. Ukoliko niste još član, učlanite se OVDE.
Foto i video galerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Manon Lesko
Manon Lesko