Najbolji bioskopski prikazivaè u Evropi

Shakira in Concert: El Dorado World Tour

  • IZVORNO IME:
  • Shakira in Concert: El Dorado World Tour
  • TRAJANJE FILMA:
  • 133 minuta
  • GODINA:
  • 2019

Sadržaj filma:

Shakira in Concert: El Dorado World Tour na velika platna donosi njen najveći show ikada uz hitova kao što su “Chantaje” i “La Bicicleta” kao i niz pesama iz njene dvadesetogodišnje karijere uključujući “Hips don’t lie”, “Waka Waka” ( this time for Africa ) i “Estoy Aqui”.
Prema Shakirinim rečima, u filmu se ističe šta je sve bilo potrebno da se održi neverovatna turneja u 22 zemlje, a čiji je početak morao da bude odložen zbog njenih zdravstvenih problema sa glasnim žicama.
Snimak koncerta.
Više

Shakira in Concert: El Dorado World Tour

Nakon uspešnog albuma El Dorado koji joj je svojevremeno doneo Grammy nagradu za najbolji pop album Latinske Amerike i latinski Grammy za najbolji moderni vokalni pop album  - Shakira se vraća na svetsku scenu sa svojim najslavnijim spektaklom do sada gde izvodi hitove kao “Chantaje” i “La Bicicleta” i druge iz dvadesetogodišnje karijere uključujući “Hips Don’t Lie”, “Waka Waka (This time for Africa)” i “Estoy Aqui” te rasprodaje stadione i arene širom planete.
 
Shakira in Concert: El Dorado World Tour na velika platna donosi njen najveći show ikada i prema njenim rečima, ističe sve što je bilo potrebno da se održi neverovatna turneja u 22 zemlje pred skoro milion fanova, a čiji je početak morao da bude odložen zbog njenih zdravstvenih problema sa glasnim žicama.
 
Shakira je globalna zvezda koja je pokorila Latinsku Ameriku sa samo 18 godina, pre nego što je osvojila ceo svet sa 24 godine uz planetarni hit “Whenever Whereever”. Od tada, konstantno ruši rekorde sa specifičnom kombinacijom latina, rock and rolla i world musica.
 
Danas, slavi povratak na scenu uz ovaj fenomenalni koncertni spektakl koji je sniman tokom turneje “El Dorado” – a možete ga pogledati jedino 13. novembra u CineStar bioskopima.


Zatvori
Foto i video galerija