ONLINE

INFORMACIJE O REZERVISANIM ULAZNICAMA:
Rezervisane ulaznice možete da kupite na blagajni bioskopa koristeći WEB kod koji se nalazi na potvrdi. Rezervacija bioskopskih ulaznica moguća je do 60 minuta pre početka projekcije. Rezervacije se brišu 30 minuta pre početka projekcije, osim u slučaju posebnih akcija. U tom slučaju, informacije o brisanju rezervacija biće posebno istaknute na stranici akcije i u procesu rezervacije ulaznica. Sve nepreuzete rezervacije sistem će automatski obrisati. Takođe, u slučaju posebnih akcija (1+1 gratis, Dan za bioskop…) rezervacije neće biti moguće, a informacija o istom biće istaknuta na stranici akcije.

Ukoliko ste korisnik CineStar Loyalty Club kartica, Studentske ili Senior kartice, povoljniju cenu ulaznice možete da ostvarite online ili predočenjem svoje kartice na blagajni bioskopa.

Za povoljnije cene ulaznica za čitavu porodicu, zatražite CineStar Porodični paket na blagajni bioskopa.


INFORMACIJE O KUPLJENIM ULAZNICAMA:
Potvrdu kupljenih ulaznica potrebno je ispisati, a ukoliko niste u mogućnosti, kupljene ulaznice možete da preuzmete na blagajni bioskopa sa WEB kodom.
Ukoliko ispišete online potvrdu sa QR KODOM - print@home (e-ulaznica), isti ćemo skenirati na ulazu kako biste mogli da uđete u salu bez čekanja.

NOVO! Postavite bar kod na sredinu ekrana Vašeg smart telefona kako bi isti skenirali i uđite u salu bez čekanja u redu za ulaznice.

Kupite ulaznice!