Manon Lesko
PRETPRODAJA

Termini
projekcija
  • IZVORNO IME:
  • Manon Lescaut
  • TRAJANJE FILMA:
  • 180 minuta
  • POČETAK PRIKAZIVANJA:
  • 03.11.2020

4DX Loyalty gratis

Sadržaj filma:

Kad Manon upozna mladog studenta de Grijea, zaljubljuju se jedno u drugo. Beže, ali stari Geron nudi Manon bogat i luksuzan život. Džonatan Kent, reditelj kraljevske opere Toska, stvorio je ovu impresivnu produkciju Manon Lesko 2014. To je prvi put u 30 godina da je Kraljevska opera proizvela ovo delo. Kent pronalazi savremeni odjek u priči o ženi koja se prepusti iskušenju i zaluta radeći protiv svojih najboljih interesa i čija je kazna mnogo oštrija nego što zaslužuje. Setovi Pola Brauna stvaraju neprijateljsko okruženje, obeleženo licemerjem društva, u kome je Manon zarobljena i čiji je jedini beg smrt.
 
SNIMLJENO U ROYAL OPERA HOUSE 24.6.2014.
Svakog posetioca Royal Opera House spektakala do kraja godine, častimo penušavim vinom nakon prvog čina u našem Cinema baru. Uživajte u projekciji!

Manon LeskoZatvori
Raspored prikazivanja (Molimo izaberite željeno vreme kako biste kupili ili rezervisali ulaznice.)
Odabir po:
19.00
900 RSD
2D
Cena ne uključuje VIP dodatak, LOVE BOX dodatak i naknadu za online proces. Niže cene ne vrede za 4DX. Ne zaboravite na super uštede u baru za članove Loyalty cluba. Ukoliko niste još član, učlanite se OVDE.
19.00
900 RSD
2D
Cena ne uključuje VIP RELAX, ROYAL BEDS i LOVE BOX dodatak i naknadu za online proces. Niže cene ne vrede za 4DX. Ne zaboravite na super uštede u baru za članove Loyalty cluba. Ukoliko niste još član, učlanite se OVDE.
Foto i video galerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Magbet
Magbet