Vikend magije 9. i 10.4.

Alohomora!

Otključaj čaroliju dolaskom u CineStar na vikend magije 09. i 10. aprila  jer NAPOKON možeš da pogledaš  dugoočekivani nastavak FANTASTIČNE ZVERI: TAJNE DAMBLDORA!
 
Da bi magija zaista proradila, očekuje se tvoj dolazak na film u bilo koji CineStar bioskop u Srbiji jer u saradnji sa našim partnerima, pripremamo i iznenađenja!
Najsrećniji će kući otići  sa čarobnim štapićem – oficijelnim gedžetom iz filma! U svakom našem bioskopu čeka jedan, možda baš tebe!

ČAROBNA KNJIGA će neke od vas razveseliti s knjigom "Grindelvaldovi zločini" (Fantastične zveri 2 scenario) a u Beogradu i s vaučerima za besplatnu knjigu „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ koja izlazi 19.07.2022.!
U subotu, 09. aprila u CineStaru 4DX Ada Mall  očekuje te i pravo magično veče gde ćeš zajedno sa ekipom mladih veštica i čarobnjaka iz Probušenog kotla, putem kviza u periodu od 17 – 20 h saznati koji je tvoj fantastični dvojnik.
Da bi doživljaj bio potpun,  zajedno sa MMR Escape room imaćeš priliku da oko 19 h zaroniš u Fantastični svet magije i rešiš zagonetke.

I to nije sve, pripremili smo ti i sledeće:
18:30   PANEL u saradnji sa Čarobnom knjigom:
FANTASTIČNI FENOMEN DŽ.K.ROULING – panelisti će se osvrnuti na knjige i filmove iz franšize Fantastične Zveri ,
Hari Potera i i koliko je magični svet i svet čarobnjaka uticao na odrastanje generacija i generacija mladih,
da li su ovo knjige i filmovi samo za decu, adolescente ali i odrasle i da li ih ikad prerastemo?
  • : Ivana Adamović, novinarka
  • : Isidora Aćimov, sociološkinja i Miljan Tanić, novinar i prevodilac
 
Uhvati se za teleportacioni ključ i teleportuj se na našu terasu ( ili cinema bar zavisno od vremenskih uslova: ), gde te čekaju naši fantastični zabavni sadržaji 😊
 
Prodaja ulaznica za sve pretpremijerne projekcije u Srbiji 9. i 10. aprila je već otvorena! Odaberi svoje mesto na vreme!

Vikend magije


 Filmovi koje prikazujemo

Cena ne uključuje VIP dodatak, LOVE BOX dodatak i naknadu za online proces.