Business projekcije

BUSINESS PROJEKCIJE
Poklonite svojim zaposlenima, poslovnim partnerima ili saradnicima nezaboravno bioskopsko iskustvo - organizujte privatnu projekciju filma po svom izboru!

Na vrlo jednostavan i povoljan način, oduševite svoje goste i priuštite im „red carpet“ iskustvo koje neće zaboraviti! Izaberite savršen film za svoje zvanice, odlučite se za najnoviji blockbuster, art film ili dokumentarac i počastite ih najboljim kokicama, nachosima i raznim pićima. 

Ako želite zaista da impresionirate svoje zvanice eventom koji će pamtiti, priuštite im ekskluzivnu bioskopsku projekciju. Organizujte pretpremijernu projekciju filma i svojim zvanicama omogućite da pogledaju film pre početka zvaničnog datuma prikazivanja. Savršen izbor kada svima želite da omogućite VIP tretman!

Cenovnik Business projekcije formira se na osnovu ukupnog broja sedišta u sali. Sala se dodeljuje prema broju osoba koje će prisustvovati projekciji. Cene ulaznica za Business projekcije možete videti na stranici CENOVNIK BUSINESS PROJEKCIJA.


BIOSKOSKE DVORANE I OPREMA
Pružite svojim radnicima, poslovnim partnerima ili saradnicima vrhunski bioskopski doživljaj za pamćenje.

CineStar bioskopi nalaze se u 4 grada u Srbiji i poseduje sve što je potrebno za savršen događaj - udobna sedišta, sale različitih veličina (od 48 do 249 sedišta, u zavisnosti od lokacije) kao i najsavremeniju bioskopsku i audio opremu. Bioskopske sale u CineStar bioskopima opremljene su vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledaocima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX zvučni sistem.

Na svim našim lokacijama, osiguravamo minimalno 3 sata besplatnog parkinga za sve posetioce.


PREMIUM FORMAT - 4DX
Odaberite 4DX premium format u CineStaru Beograd i Novi Sad kako biste dodatno impresionirali svoje zvanice.
4DX - apsolutno bioskopsko iskustvo koje zaokuplja sva Vaša čula!