Online plaćanje

Nikad jednostavnija kupovina bioskopskih ulaznica u samo nekoliko koraka! 
     
Uživajte u brzoj kupovini bioskopskih ulaznica iz vaše fotelje! 
     

"Online plaćanje je svuda u svetu u porastu, a mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije... Unapred da kupe ulaznicu bez nervoze, čekanja u redu i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo on line plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija."


INFORMACIJE O REZERVISANIM I KUPLJENIM ULAZNICAMA.
 
Želite li da kupite ulaznicu putem interneta koristeći uslugu e-plaćanja, kliknite na link: www.cinestarcinemas.rs/kupi-ulaznicu-90

Kako bi zaštita Vaših podataka bila potpunija, poverljive informacije o karticama (broj kartice, datum važenja i CVV kod) koje ste naveli se ne arhiviraju na serveru CineStara. Transakcijom putem Vaše kartice upravlja treća strana (Corvus Pay) koja zaprima broj kreditne/debitne kartice i ostale lične podatke isključivo za identifikaciju i odobrenje transakcije. CorvusPay sistem može da arhivira informacije o Vašoj bankovnoj kartici, ukoliko odaberete arhiviranje podataka na stranici za plaćanje. U tom slučaju, prilikom idućeg online plaćanja nije potrebno ponovo upisivati podatke bankovne kartice.

RADI ZAŠTITE VAŠIH LIČNIH PODATAKA, lozinka za korisnički račun i PIN za korisničku karticu sa kojima se prijavljujete na online sistem moraju da zadovoljavaju određene sigurnosne uslove.

REGISTROVANI KORISNICI
Vaša lozinka ne sme biti jednostavna, mora da sadrži minimalno 8 znakova (brojke i slova) i mora da sadrži barem jedno veliko slovo i barem jedan broj. LOZINKA NE SME DA SADRŽI: korisničko ime, lične podatke (ime, prezime, e-mail adresu, kućnu adresu, broj telefona), brojeve u nizu ili identične brojeve, slova u nizu ili identična slova i reči kao što su: lozinka, CineStar, cinestar, itd. Sistem neće dozvoliti promenu lozinke ili prijavu s istom, ukoliko lozinka ne zadovoljava sigurnosne uslove.

KORISNICI KARTICA
Kartica (Classic, Business, Student) je zaštićena PIN-om sa minimalno šest cifara (brojevi). Radi zaštite i radi onemogućavanja zloupotrebe kartica od trećih strana, PIN mora biti složenije formacije. PIN NE SME DA SADRŽI: kombinaciju brojeva u nizu, od manjih prema većima i obrnuto, jednake brojeve u nizu (npr. 111111, 123456, 654321…) kao ni broj telefona ili slične PIN-ove koji mogu da sadrže lične informacije. Sistem neće dozvoliti da promenite PIN, ukoliko isti ne zadovoljava sigurnosne uslove.