Print@home

Ne čekajte u redu na blagajni, bioskopsku ulaznicu odštampajte kod kuće ili u kancelariji!
Print@Home je usluga kojom posetilac sam odštampa bioskopske ulaznice. U tom slučaju nije potrebno preuzimati ulaznice na blagajnama bioskopa.
 
Print@Home usluga namenjena je svim korisnicima Loyalty kartica.
Nakon što izvršite kupovinu putem interneta (bilo na internet stranici ili putem aplikacije), dobićete e-ulaznicu. Na e-ulaznici se nalazi barkod. Ulaznicu možete odštampati ili je pomoću uređaja (telefon/tablet) pokazati radniku koji proverava ulazak u bioskop. Za celu transakciju dobićete jednu e-ulaznicu sa jednim barkodom. Ukoliko kupujete više bioskopkih ulaznica potvrda sa jednim barkodom važi za sve kupljene ulaznice u toj transakciji. Isti barkod se može koristiti samo jednom. Kupovinom e-ulaznice umanjuje se novčani iznos sa Loyalty kartice iako ulaznica ostane neiskorišćena.

POGODNOSTI KORIŠĆENJA USLUGE:
  • Nema čekanja u redu ispred blagajni
  • Kupovina je moguća 24 sata
  • Mogućnost biranja filma, termina, sedišta u miru i bez stresa
  • Ostvarivanje bonus bodova na Loyalty karticama
  • Usluga je besplatna

*NAPOMENA: Za otvaranje prozora štampanja print@home ulaznice potrebno je u Internet pretraživaču isključiti blokiranje pop-up prozora.

GUBITAK E-ULAZNICE
Ukoliko izgubite odštampanu e-ulaznicu, ili ste zaboravili da je ponesete u bioskop ili nemate mogućnost da je odštampate, bioskopsku ulaznicu možete da preuzmete na blagajni bioskopa. To možete da učinite pomoću web koda koji je naznačen na e-ulaznici:
  • Ukoliko korisnik pokušava da uđe prerano u bioskopsku dvoranu (na primer više od 3,5 sata pre projekcije)
  • Barkod nije valjano odštampan
  • Barkod ne može da se očita
  • Barkod ne postoji na e-ulaznici
* U navedenim slučajevima korisnik bi trebalo da se obrati na info blagajni CineStara!

PREDUSLOVI ZA KORIŠĆENJE USLUGE:
Potrebno je da budete korisnik jedne od Loyalty kartice i personalnog računara, a po mogućstvu i štampača.

OPOZIV E-ULAZNICE
Prilikom kupovine ulaznica putem interneta prihvatili ste „CineStar Online Opšte Uslove poslovanja“  u kojima je navedeno da je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova. Svakako vam savetujemo ubuduće da pre nego što kupovinu konačno potvrdite, proverite podatke o željenom filmu, vremenu i mestu predstave, kao i sve ostale podatke koje unosite u sistem jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

REKLAMACIJE I INFORMACIJE
Za reklamacije kao i dodatne informacije obratite nam se na info blagajni ili putem e-pošte na: online@cinestarcinemas.eu