Pogodnosti

Poštovani posetioci,
Kako bi vaš boravak u CineStar bioskopima bio što prijatniji, za vas smo pripremili niz pogodnosti!

BESPLATAN PARKING:
Parking je besplatan za sve posetioce.

KARTICE ZA FILM I ZABAVU!
STARS CLUB CLASSIC KARTICA 
je prepaid kartica pomoću koje štedite vreme i novac, sakupljate duple bonus bodove, rezervišete i kupujete ulaznice putem interneta. Više ne morate da čekate u redu na blagajnama, ulaznice možete da odštampate kod kuće ili u kancelariji! Ukoliko želite da poklonite svojim najmilijima originalni poklon, Stars Club kartica je idealan  dar i za decu i za odrasle!
Sve informacije potražite na našoj internet stranici ili na blagajni CineStar bioskopa.

STUDENTSKA KARTICA
Redovni studenti ostvaruju pogodnost kupovine povoljnijih bioskopskih ulaznica od ponedeljka do petka, Studentskog menija, kao i učestvovanje u Bonus programu.

SENIOR KLUB KARTICA
Povoljnije bioskopske ulaznice od ponedeljka do petka za sve penzionere.

CINESTAR MOBILNA APLIKACIJA
Uzbudljiva iCineStar aplikacija donosi svet filma nadohvat ruke, gde god da se nalazite.
Preuzmite besplatnu iCineStar mobilnu aplikaciju za iOS i Android operativni sistem!

STAR KIDS CLUB Internetski svet filma i zabave prilagođen deci. Filmski program, najave, usluge i cool igrice samo za decu!

VELIKI IZBOR CINESTAR MENIJA

PRETPRODAJA BIOSKOPSKIH ULAZNICA
Za velike svetske hitove, ulaznice u pretprodaji posetioci mogu da kupe (ili rezervišu) na blagajnama bioskopa, online, kao i pomoću aplikacije za smart telefone iCineStar.

RealD 3D!
Nova generacija 3D zabave je toliko stvarna da je nestvarna! RealD 3D dodaje dubinu koja vas uvodi u akciju bez obzira na to da li ste krenuli na putovanje u neku neotkrivenu zemlju ili izbegavate predmete koji sa ekrana izleću prema publici. Ne propustite svoje 3D filmske hitove!

EXTREME
Za ljubitelje uzbuđenja i posebnog filmskog doživljaja. Veće platno, jači zvuk, jači doživljaj! Čisti adrenalin – CineStar eXtreme! U svakom multipleksu CineStar najveće uzbuđenje je u najvećim dvoranama.

MOJ CINEUTORAK
Usluga omogućava kupovinu bioskopskih ulaznica utorkom po najpovoljnijoj ceni. Ulaznice je moguće kupiti po povoljnijoj ceni online ili na blagajni bioskopa. Pogodnost ne važi praznicima kao i za pretpremijene projekcije, Spektakle i 4DX projekcije. Dodaci (3D, eXtreme, VIP i LOVE BOX sedišta, kao i dodatak za filmove duže od 120 min.) se u punoj ceni naplaćuju na povoljniju cenu bioskopske ulaznice u okviru usluge Moj CineUtorak.
 
SPEKTAKLI
Za one koji su uvek željni kulture prenosimo kulturnu scenu svetskih metropola na naša velika platna.
Opere, baleti, koncerti klasične i pop muzike, mjuzikli, sportske utakmice i mečevi sada su stalni deo ponude CineStar bioskopa.
 
VIP SEDIŠTA
U CineStaru Novi Sad 4DX, Pančevo i Zrenjanin nalaze se specijalno dizajnirana VIP sedišta koja možete da pronađete u svakoj dvorani. VIP sedišta su većih dimenzija od klasičnih, napravljena su od kože, a osim mesta za odlaganje pića imaju i mali stočić.

LOVE BOX SEDIŠTA
U našim bioskopima nalaze se i LOVE BOX sedišta, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim, pa bioskopsko iskustvo podižu na sasvim novi nivo.

ROYAL BEDS – ležajevi za dvoje
Ovi ležajevi za dvoje potpuna su ekskluziva u CineStaru 4DX Ada mall Beograd. Nalaze se u sali 5 i izrađeni su od najfinije kože, pozicionirani u prednji deo dvorane, sa posebnim stočićima za odlaganje pića, ali i wireless punjačem za mobilne telefone. Uz doplatu dodatka.