Sedišta

ROYAL BEDS – ležajevi za dvoje
Ovi ležajevi za dvoje potpuna su ekskluziva u CineStaru 4DX Ada mall Beograd. Nalaze se u sali 5 i izrađeni su od najfinije kože, pozicionirani u prednji deo dvorane, sa posebnim stočićima za odlaganje pića, ali i wireless punjačem za mobilne telefone. Uz doplatu dodatka.

Royal beds ležajevi za dvoje CineStar 4DX Ada mall Beograd

VIP RELAX SEDIŠTA
U CineStaru 4DX Ada mall Beograd nalaze se specijalno dizajnirana VIP RELAX sedišta. Većih dimenzija od klasičnih sedišta sa naslonom koji se pomera, izrađena od kože, takođe sa stočićem i bežičnim punjačem. Uz doplatu dodatka.

VIP Relax sedišta CineStar 4DX Ada mall Beograd

LOVE BOX SEDIŠTA - potpuna privatnost za dvoje
U CineStar bioskopima nalaze se LOVE BOX sedišta, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim, a bioskopsko iskustvo podižu na sasvim novi nivo. Svako LOVE BOX sedište ograđeno je sa svake strane od drugih sedišta, kako bi posetioci imali što veću privatnost. Uz doplatu dodatka.
 
VIP SEDIŠTA - udobnost i luksuz
Uz naša standardna sedišta, CineStar nudi i VIP sedišta - najbolja sedišta u dvorani.
VIP sedišta pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, napravljena su od kože, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Imaju posebno dizajnirano mesto za odlaganje pića. Uz doplatu dodatka.
Odlučite se za VIP sedišta i uživajte u filmu u još većoj udobnosti. Uz doplatu dodatka.
 
LJUBAVNA SEDIŠTA
Posebnu ponudu u bioskopskim dvoranama čine ljubavna sedišta koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane. Ako tražite idealna mesta u bioskopskoj dvorani, za zaljubljene parove, ali i one kojima je veća prostranost važna za uživanje u filmu, ljubavna sedišta su odgovor za vas.