O nama

BREND CINESTAR
Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, posle više od četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja.

CINESTAR SRBIJA
Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine otvara prvi multipleks u Srbiji, CineStar Pančevo, nakon čega sledi i otvarenje drugih multipleksa: CineStar Zrenjanin i CineStar Novi Sad. Investicija CineStara i lokalnih investitora u ta tri projekta vredna je više miliona evra i donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2.800 sedišta.
 
CINESTAR U REGIJI
Kompanija Blitz-CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa i jedan od najuticajnijih regionalnih brendova, sa projektima koji se dovršavaju, broji 28 multipleksa, 182 bioskopske dvorane, kao i preko 27.000 sedišta, što čini CineStar najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regionu.
Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je Blitz-CineStar najboljim prikazivačem u Evropi u 2019. godini. Nagrada „International Exhibitor of the Year“ uručena je Blitz-CineStaru na kongresu CineEurope u Barseloni uz obrazloženje da je reč o kompaniji koja podiže lestvicu u industriji i ostvaruje kontinuiran rast. Posebno su istakli kako Blitz-CineStar svojoj publici pruža najbolji mogući bioskopski doživljaj, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, zbog čega je Blitz-CineStar postao jedan od vodećih i najbrže rastućih bisokopskih lanaca u regionu i Evropi. 

 
STANDARDI - BIOSKOPI S PET ZVEZDICA
Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim tehnologijama u skladu s poslednjim svetskim trendovima i standardima. CineStar ekskluzivno publici nudi najsuperiornije bioskopske formate IMAX i 4DX, pa je u svoje bioskope uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk i 4K tehnologiju.

Obožavamo film...i baš zato smo bioskopi s pet zvezdica!
 
Naša vizija...
Biti najbolji i najveći bioskopski lanac u regiji koji će biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - posetiocima prvi izbor za bioskop, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.
 
Naša misija...
Pružiti svakom posetiocu najbolju vrednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo i omogućiti uvek najbolji i najveći izbor filmova, u tehnološki superiornim dvoranama i najudobnijim sedištima, uvek konstantan kvalitet bioskopa s pet zvezdica.
Vrednosti na kojima zasnivamo naš dugogodišnji uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje, inovativnost i razumevanje potreba naših posetilaca. 
 
Za sva dodatna pitanja, nejasnoće, žalbe, predloge i pohvale slobodno nam se obratite na mail info.rs@cinstarcinemas.eu.