O nama

BREND CINESTAR
 
Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, posle više od četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i dr.)

CINESTAR SRBIJA
 
Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine otvara prvi multipleks u Srbiji, CineStar Pančevo, nakon čega sledi i otvarenje drugih multipleksa: CineStar Zrenjanin i CineStar Novi Sad. Investicija CineStara i lokalnih investitora u ta tri projekta vredna je više miliona evra i donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta.
 
CINESTAR U REGIJI
 
Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa i jedan od najuticajnijih regionalnih brendova, sa projektima koji se dovršavaju, broji 18 multipleksa u regionu  i 115 digitalnih dvorana, uključujući IMAX(R) i 4DX, kao i blizu 19 000 sedišta.
 
STANDARDI - BIOSKOPI S PET ZVEZDICA
 
Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim standardima koji uključuju wall-to-wall platna najrenomiranijih svetskih proizvođača (Harkness Screens, MDI-Strong) i najbolju svetsku audio-vizuelnu tehnologiju, koja uključuje Barco Series-II digitalne projektore, Doremi servere, RealD 3D tehnologiju, Dolby zvučne procesore, Crown audio pojačala i JBL zvučnike. 
 
Uz standardnu vrhunsku opremu dvorana, CineStar je uveo i tzv. eXtreme dvorane, specijalni CineStar format koji garantuje veće platno, jači zvuk i jači doživljaj filma. U eXtreme dvoranama, koje su standard u svakom CineStar bioskopu bez obzira na veličinu, slika se projektuje iz najmodernijeg Barco projektora koji je zaslužio mesto u Ginisovoj knjizi rekorda kao najsvjetliji bioskopski  projektor na svetu, na platnima koja su premazana srebrom, kako bi se povećala količina svetla koje se reflektuje nazad u publiku. U eXtreme dvoranama je uveden audio sistem, tzv. 3D zvuk. Auro 11.1 razvijen je u Barco-vom Auro Technologies i pretvara surround zvuk u potpuno virtualno iskustvo 3D zvuka, pri čemu zvukovi dolaze iz čak 11 smerova.

Obožavamo film...i baš zato smo bioskopi s pet zvezdica!


Naša vizija...

Biti najbolji i najveći bioskopski lanac u regiji koji će biti standard i merilo kvaliteta i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja - posetiocima prvi izbor za bioskop, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.
 
Naša misija...

Pružiti svakom posetiocu najbolju vrednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo i omogućiti uvek najbolji i najveći izbor filmova, u tehnološki superiornim dvoranama i najudobnijim sedištima, uvek konstantan kvalitet bioskopa s pet zvezdica.
Vrednosti na kojima zasnivamo naš dugogodišnji uspeh su kvalitet, uslužnost, poverenje, inovativnost i razumevanje potreba naših posetilaca. 
 
Za sva dodatna pitanja, nejasnoće, žalbe, predloge i pohvale slobodno nam se obratite na mail info.rs@blitzgroup.eu.