Press

27.05.2024.
CINESTAR ZVANIČNO OTVORIO LETNJI VAJB PREPUNOM TERASOM ZBOG PRVE SALSA ŽURKE!
Uz odličnu atmosferu i ritmove kubanske salse započeo je dvomesečni program na jednoj od najlepših terasa Beograda, koji će se nastaviti već 31. maja kvizom opšteg znanja!
 
Jedna od novijih lokacija u gradu na kojoj možete popiti piće uz osvježavajući povetarac, pre ili posle filma, je terasa CineStar bioskopa u Ada Mallu, na 4. spratu. Protekle godine ovo mesto je bilo jedna od slikanijih lokacija u Beogradu, od vrlo zapažene Barbie premijere do premijere filmova kao što su Ferrari, Poslednji strelac ili Monkey Man, a prošlog je leta ova terasa ugostila i Ljubav žurku.
 
Pogled na Adu je definitivno nešto što ovaj bioskop izdvaja od drugih, a terasa je skriveni biser i savršeno utočište za sve koji žele malo više privatnosti. Mesto ima pravi letnji vajb, što je inspirisalo organizatore za ime najnovijeg programa. Kako je izgledalo u petak, 24. maja pogledajte na fotografijama.
 
Događanja koja se nastavljaju u plesnoj atmosferi su Salsa večeri zakazane za sledeće datume: 15. jun , 22. jun, 29. jun, 6. jul, 13. jul, 20. jul, 27. jul, od 20h do ponoći. Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan eventa i iznosi 400 dinara,  u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u baru. Posetioci bioskopa  koji kupe ulaznicu za bilo koji film tog dana, imaju slobodan ulaz na Salsa veče.
 
Oni koji nisu raspoloženi za igranje, verovatno će se lakše odlučiti za „CineQuiz“ - kviz opšteg znanja! Ne propustite prvo izdanje, u u petak 31. maja! Bioskop je pripremio odlične nagrade, ali definitivno je najvažnije vreme koje provedete u dobroj atmosferi zato prijavite svoj tim već danas na broj telefona: +381 64 1260998 i prepustite se odličnom provodu od 20 h u različitim kategorijama, od filmskih zanimljivosti do opšte kulture. Kvizovi koje nadalje možete planirati su 21. juna i 12. jula. Za svaki kviz potrebno je rezervisati mesta, jer je broj mesta ograničen, a kotizacija se plaća na blagajni bioskopa; na dan događaja i iznosi 320 dinara - u šta su uključene i male slane kokice.
 
Terasa na 4. spratu svake je večeri otvorena za goste, dok će “Movies & Bar” ugođaj gostima omogućiti i playlistu inspirisanu muzikom iz 2000-ih!  Uživajte 7. juna, 14. juna, 28. juna, 5. jula, 19. jula i 26. jula u zanimljivom spoju filmova i pića. Ulaz na terasu je besplatan za sve goste i svakako ne zaboravite da ste odmah pored jednog od najljepših bioskopa u gradu, a najnoviji filmovi s bioskopskom repertoara kao “Furiosa: Pobesneli Maks saga”, “U mojoj glavi 2”, “Ezra”, “Bajkeri”, Horizont”, “Tornado 2“ i mnogi drugi, biće samo na par koraka od vas. Celi program Letnjeg vajba nalazi se na https://www.cinestarcinemas.rs/letnji-vajb-rooftop
23.04.2024.
ULAZNICE ZA 250 DINARA 20. APRILA U CINESTAR BIOSKOPIMA!
Ulaznice za 250 dinara 20. aprila u CineStar bioskopima!
 
Dodatne pogodnosti u aprilu: Petak za bioskop (1+1 gratis) i Porodični vikend!
 
Sve ljubitelje kvalitetnog bioskopskog doživljaja očekuje “Dan za 250 RSD” - posebna cena ulaznice (po 250 dinara) u subotu 20. aprila u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall) i Novom Sadu (Big) s tim da se dodaci za premium formate ne naplaćuju kao što su 4DX, 3D, LoveBox, VIP sedišta, Royal beds i slično. Ulaznice možete kupiti na blagajnama bioskopa i onlajn, a na raspolaganju su mnogi aktuelni filmski hitovi, među kojima su:  akcioni blokbaster sa Kirsten Danst “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, najnovija avantura “Isterivači duhova: Ledena pretnja”, sinhronizovan animirani film za decu “Nojeva barka: Mjuzikl avantura”, atraktivni “Monkey Man”, horor “Bezgrešna”, domaći filmovi “Za danas toliko”, “Poslednji strelac”, “Radnička klasa ide u pakao”, drame “Pogrešan spoj”, “Anatomija pada”, “Zbog tebe” i mnogi drugi.  Spisak svih filmova i dodatni detalji mogu se naći na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/dan-za-250-rsd/7569
 
Pored ovoga, CineStar u Srbiji organizuje najnoviji Porodični vikend 20. i 21. aprila, kada će na raspolaganju od 11.00 do 17.00 biti novi animirani hit „Nojeva barka: Mjuzikl avantura“ iI facepainting za mališane od 11.00 - 13.00. Film ima zabavan i originalan pristup jednoj od najpoznatijih epskih priča svih vremena, sa kombinacijom humora, šarma i simpatičnih likova.
 
Dodatno se ističe akcija “Petak za bioskop” za projekcije u CineStaru Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin gde vam BIG centar poklanja drugu ulaznicu! Gratis ulaznice moguće je ostvariti samo putem kupovine na blagajnama bioskopa, a za aktuelni petak mogu se kupiti i u utorak, sredu i četvrtak. 
 
Preporuka za gledaoce: najnoviji svetski hit “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj” u distribuciji Blitza. U pitanju je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba. Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju. Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim… Glavnu ulogu tumači Kirsten Danst, a film donosi studio A24, prepoznatljiv po svojim audio vizualnim dostignućima. Film trenutno ima 82% na Rotten Tomatoes!
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=_W86FuwmOS0
 
 
Facebook: @cinestarcinemas.rs
Instagram: @cinestarcinemas_rs
TikTok: @cinestarcinemas
YouTube: CineStar Cinemas RS

 
23.04.2024.
CINELADY 24. APRILA UZ MEGAPOPULARNU ZENDEJU U NOVOJ ROMANSI NA VELIKOM PLATNU
Ljubav i tenis u filmu “RIVALI”
 
Proleće je pravo vreme za dobar ženski provod i veče za pamćenje, a to se garantuje uz CineLady događaj u CineStaru, 24. aprila od 20 časova, kada posetioci u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Zrenjaninu (BIG) i Pančevu (BIG) dobijaju priliku da “zakorače” na teniski teren kroz romantičnu dramu “Rivali. Ovo je kinematografsko remek-delo koje predstavlja Zendeju u njenoj najintenzivnijoj ulozi do sada. CineLady je već tradicionalno idealna prilika da se okupi društvo i uživa na pretpremijernoj projekciji, uz piće dobrodošlice i poklone za najsrećnije, a darodavci su ovoga puta:  Bioderma, Vinarija Čoka, Borboleta i Dr Jovana Dedović.

“Rivali” je intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom režisera Luke Gvadanjina (Suspiria, Zovi me svojim imenom). Gledaoce će očarati priča o pobedi, gubitku, strasti i sportu uz jednu fatalnu ženu i dva muškarca.

Zendeja je Taši Dankan, bivše tenisko čudo od deteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena likovima prepliće zamršenu priču o ljubavi kroz ljubavni trougao, kontroli i takmičenju koja će sve ostaviti bez daha.

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendeje. Njena interpretacija oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenario, bogat oštrim dijalozima i istaknutim trenucima, drži u iščekivanju do samog kraja.

Uz elektronski singl Trenta Reznora “Rivali” koji  “zapalio” jedan od najpoznatjih svetskih festivala Koačela, film “Rivali” je I poslastica za uši podjednako koliko i za oči. Dinamičnost vizuelnog stila, zajedno sa stilizovanim prikazom likova, definiše novi nivo filmske estetike. “Rivali”, u distribuciji Blitza, definitivno  je više od sportskog filma - to je
razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, to je i film o kom će svi pričati.

Zendeja je upravo na svetskoj promociji filma prisutna na premijerama uvek u belom “dress kodu” koji savršeno pristaje uz temu filma, tako da je ovo i idelana prilika za sve posetiteljke da dođu na CineLady projekcije obučene u svoju najbolju verziju outfita tennis white - teniska bela.

Ulaznice se mogu nabaviti na sajtu  cinestarcinemas.rs.

Facebook: @cinestarcinemas.rs
Instagram: @cinestarcinemas_rs
TikTok: @cinestarcinemas
YouTube: CineStar Cinemas RS
20.10.2022.
Održana pretpremijera blokbastera CRNI ADAM
Održana pretpremijera blokbastera CRNI ADAM,  eksperimenti sa munjama i poznata lica iz sveta fitnesa

Rasprodate 4DX projekcije i preko 2.000 poklona u CineStar bioskopima Beograd, Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin
 
Svi ljubitelji akcionih fimova i Dvejna Džonsona “The Rocka”, uživali su u CineFan projekcijama blokbastera “Crni Adam” u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu 19.10.2022. u CineStar bioskopima.
 
Publiku u Beogradu dočekali su i posebni eksperimenti sa elektricitetom i “kreiranje munja” Centra zabavne nauke MoleKul uz Van de Grafov generator i Influentnu mašinu, pomoću koje su posetioci mogli da se prebace u atmosferu drevnog Kandaka. Među posetiocima  su bila poznata lica iz sveta fitnesa: David Dragojević i rijaliti pobednik Dejan Dragojević, Ana-Marija Žujović, Teodora Pacić, Svetlana i Aleksandar Jovanović, Dušan Belić, Vladica Jovanović, Mirko Miljanović, Đorđe Dragin, Branislav Mihajlović, Miša Bačulov, Nikola Orozović, Milica R, Miloš Ivanović, i mnogi drugi.
Publika je zahvaljujući partnerima večeri Ogistra, Under Armour, Stretch Well, Non Stop Fitness i Prote.in uživala u vrednim poklonima jer kao što je Crni Adam pun iznenađenja, takva je bila i CineFan projekcija!

Trenutno najveći akcioni heroj, Dvejn The Rock Džonson, tumači antiheroja u ovom ostvarenju DC Comics i Warner Bros, u distribuciji Blitz Filma. “Crni Adam” je jedanaesti film u DC-jevom proširenom univerzumu. Film je imao svetsku turnejuu oktobru u Meksico Sitiju,  u Njujorku, Atlanti, Majamiju. Madridu, Los Anđelesu...  Kada je pre 5.000 godina Crni Adam dobio moći najvećih egipatskih bogova nije mu bilo dato da ih koristi, pa je ubrzo bio zarobljen. Daleke sile mu omogućavaju da izađe iz zemaljske grobnice kako bi se osvetio svima onima koji su ga nepravedno osudili na smrt.

Više detalja o događaju i terminima kada se može pogledati film “Crni Adam” može se naći na sajtu CineStar bioskopa i na CineStar Srbija društvenim mrežama Facebook i Instagram.
19.08.2022.
CineLady događaj za kraj leta uz svetsku senzaciju, romantični film “After: Posle srećnog kraja”
CineLady događaj za kraj leta uz svetsku senzaciju,
romantični film “After: Posle srećnog kraja”

 
Atraktivni pokloni uz piće dobrodošlice i prostor za dobar selfie
24. avgusta u CineStar bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu
 
Jedan od najomiljenijih bioskopskih događaja posvećen pripadnicama lepšeg pola, CineLady,  održaće se pred sam kraj leta, 24. avgusta u CineStar bioskopima u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu i Zrenjaninu, uz pretpremijeru svetske senzacije - romantični flm “After: Posle srećnog kraja” u distribuciji Blitz Filma, sa početkom u 20.00. Ovo je i odlična prilika za druženje sa drugaricama posle letnjih odmora uz već tradicionalno piće dobrodošlice i preko 150 poklona za najsrećnije dame.  
Jedan od najlepših pogleda na Beograd, terasa CineStar bioskopa u Ada Mall-u, biće savršeno mesto okupljanja, dok će CineLady projekcije u CineStaru Novi Sad (BIG) imati poseban muzički ugođaj uz DJ-a pred početak filma.  
Najsrećnije posetiteljke u sredu 24. avgusta očekuju vredni pokloni, među kojima su večere za dvoje, prirodna kozmetika, knjige, vaučeri za salone lepote, manikir i brojna druga iznenađenja.   Poklone su pripremili brendovi: “Koozmetik”, “Hedera Vita”, “Čarobna knjiga”, restoran “Prote.in” (u Novom Sadu i  Beogradu), salon “Wizard” u Beogradu (Ada Mall), restoran “Kalem by Zak” (Novi Sad), salon lepote “A ko te šiša” (Novi Sad).
Film “After: Posle srećnog kraja” (“After Ever Happy”) snimljen je prema bestseleru Ane Tod, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi priču o ljubavi i strasti dvoje mladih, koja ne poznaje granice. Tesa i Hardin nisu klasičan par kome je sve išlo glatko, ali svaki novi izazov je njihovu strastvenu vezu činio sve jačom. Međutim, kada važno otkriće iz prošlosti protrese Hardinovu neprobojnu fasadu, a Tesa doživi tragediju, javlja se dilema da li će ih sve to ponovo zbližiti ili razdvojiti. Dok se pojavljuje šokantna istina o porodicama ovog para, dvoje ljubavnika otkrivaju da se ne razlikuju previše jedno od drugog.  
Glavne uloge tumače Hiro Fajns Tifin i Džozefin Lengford. Zanimljivo je da je Hiro Fajns pripadnik najnovije generacije glumaca slavnog prezimena, uz ujake Rejfa i Džozefa Fajnsa. Džozefin Lengford je sve popularnija mlada glumica, dobitnica nagrade Teen Choice Awards 2019, kao i Hiro Fajns Tifin u muškoj kategoriji.
Više detalja o poklonima i ulaznicama može se naći na sajtu CineStar bioskopa: https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady i na CineStar Srbija  društvenim mrežama Facebook i Instagram.
22.04.2022.
PANEL I IZLOŽBA OBELEŽILI PREMIJERU FILMA „NOTR DAM U PLAMENU“ U BIOSKOPU CINESTAR U ADA MALL-U
Povodom  premijere  filma „Notr Dam u plamenu“ (Notre - Dame Brûle) reditelja Žan- Žak Anoa,  u bioskopu CineStar 4DX u Ada Mall-u održana je specijalna panel diskusija na temu požara koji je izazvao veliku pažnju i šok javnosi 2019. godoine. Na panelu su učestvovali ambasador Francuske u Srbiji, njegova Ekselencija Pjer Košar i  komandant Vatrogasno- spasilačke brigade Beograda, gospodin Miloš Majstorović, uz moderaciju filmske kritičarke i televizijske urednice, Sandra Perović.  Projekciji su prisustvovali i vatrogasci  Beograda koji su bili u potpunosti opremljeni i na taj način približili publici šta sve jedan vatrogasac mora da nosi od opreme kako bi krenuo u spašavanje ugroženih.

 “Izrazio bih zadovoljstvo što imamo priliku da vidimo ovaj film u Beogradu, manje od mesec dana nakon premijere u Francuskoj. Film će sigurno izazvati emocije i slike koje su u nama i dalje veoma žive. Na neki način Notr Dam predstavlja čovečanstvo koje je ugroženo i samim tim pruža neku priliku za nadom. Kako sam film govori,  “Notr Dam u plamenu” tj. “Notr Dam gori”, on gori u nama i pomaže nam da se međusobno povežemo tim osećanjima pripadnosti čovečanstvu.”, izjavio je ambasador Francuske, njegova Ekselencija Pjer Košar.

Komandant Vatrogasno- spasilačke brigade Beograda, gospodin Miloš Majstorović, istakao je: “Nema velike razlike među nama da li je Pariz ili Beograd, isto radimo, na isti način funkcionišemo. Mi, vatrogasci, u celom svetu imamo jedno pravilo, da ne komentarišemo rad naših kolega ako nismo bili sami učesnici, jer znamo kroz kakav pakao su oni prošli. Znam da su ti ljudi dali sve od sebe da se spasi nešto od onoga što je gorelo. Kada sam video da gori Notr Dam setio sam se i Hilandara koji je goreo pre nekoliko godina. Svaka freska ili relikvija koju su spasili vatrogasci je velika stvar za pokolenja svakog naroda i za ceo svet.”

Filmska kritičarka Sandra Perović istakla je da je Žan-Žak Ano poznat po antologijskim delima poput “Sedam godina na Tibetu” i “Ime ruže”, i da je i ovoga puta od jedne teme napravio filmski spektakl.  On je kroz igrane sekvence rekonstruisao sve one nemile događaje kada je goreo Notr Dam, a u  to je implementirao  oko pet procenata autentičnih arhivskih snimaka.

Pored panel-diskusije, u holu bioskopa je organizovana i digitalna izložba u saradnji sa Francuskim Institutom u Srbiji o radovima na rekonstrukciji katedrale, koje je za ovu priliku ustupilo Javno preduzeće za restauraciju i obnovu katedrale Notr Dam iz Pariza.  Događaju su prisustvovali i predstavnici ambasade Nemačke u Srbiji.

„Notr Dam u plamenu“, u distribuciji Blitz filma, zasnovan je na istinitoj priči o ljudima koji su rizikovali svoje živote kako bi spasili čuvenu katedralu u Parizu. Bogorodičina crkva u Parizu je do tada bila najposećeniji istorijski spomenik u Evropi, a zahvaljujući izuzetnoj hrabrosti vatrogasaca, policajaca i gradskih zvaničnika sačuvana su vredna umetnička dela i relikvije.

Ulaznice za redovne projekcije filma  „Notr Dam u plamenu“ mogu se naći putem sajta cinestarcinemas.rs.
18.03.2022.
Uspešno započeo „DOG WEEKEND“ u CineStar bioskopu
Digitalna izložba pasa za udomljavanje, druženje sa malinoa službenim psima, brojni pokloni za ljubimce
 
„Dog Weekend“ („Vikend pasa“) je zvanično  otvoren u četvrtak 17. marta i traje do nedelje 20. marta 2022. u bioskopu CineStar 4DX u Ada Mall-u.  Povod je prikazivanje hit komedije “Pas” sa Čeningom Tejtumom, a bioskop CineStar priredio je brojne aktivnosti namenjene ljubiteljima pasa.

Otvorena je digitalna izložba pasa za udomljavanje o kojima brinu organizacija Beta i Ventura, tako da se na mestima gde se obično  nalaze reklame filmova sada mogu videti posteri napuštenih kuca koje su spremne za nove domove.

Pored toga publika je uživala u druženju sa malinoa psima, belgijskim ovčarima,  svetski priznate odgajivačnice “Mailigo”. Malinoa psi su u holu i u bioskopskoj sali pokazali svoje umeće i razveselili brojnu publiku. Ova rasa važi za veoma inteligentnu rasu pasa,  oni su zvanični službeni psi policije svih zemalja EU, koriste ih i marinci, a u Srbiji se koriste u žandarmeriji i vojsci.

Dog vikend  od 18. do 20. marta takođe pruža mogućnost najsrećnijim posetiocima da osvoje „Farmina“  poklone za svoje ljubimce, vaučere za ulepšavanje ljubimaca “Ave Pet Salona”, vaučere za studijsko fotografisanje ljubimaca “Pet studio Belgrade” i da dobiju specijalizovan magazin za kućne ljubimce - “Pas”.

Komedija  „Pas“ (Dog)  govori o bivšem vojnom rendžeru kome je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban zajednički život koji je izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Glavnu ulogu tumači čuveni Čening Tejtum, koji je i koreditelj ovog filma. Film “Pas” ima visoke ocene publike na filmskim svetskim platformama.
04.03.2022.
SINOĆ JE BEOGRAD POSTAO GOTAM SITI
Tihi čuvar, moćni zaštitnik, vitez tame stigao je u punom sjaju i obeležio poznatu beogradsku arenu!
 
Ako ste sinoć prolazili ulicama Novog Beograda, niste mogli da propustite bet znak.
Beograd je postao Gotam Siti, Betmen je doneo sjaj svetskih metropola u glavni grad Srbije. Fotografije koje su sinoć osvanule na društvenim mrežama, prikazuju poznatu beogradsku Štark Arenu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića sa poznatim znakom šišmiša.
 
U  ranim večernjim satima na vrhu najpoznatije arene na Novom Beogradu, pojavio se bat-sign, simbol jako dobro poznat svim obožavateljima DC Comicsa, koji simbolizuje BETMENA, maskiranog i usamljenog zaštitnika Gotam Sitija.
 
Svetlosnom projekcijom DC superheroja na zidu beogradske Štark Arene spektakularno je najavljena današnja premijera filma koji je i pre službenog početka izazvao ogroman interes publike jer su mnoge projekcije u prvim danima prikazivanja gotovo rasprodate! Činjenica je da samo neki filmovi imaju takvu moć – jedan od njih je Betmen.
 
Pored Beograda, ulice Zagreba i Ljubljane bile su obavijene znakom šišmiša.
 
Mnogi obožavaoci su odavno osigurali svoja mesta u CineStaru 4DX Ada Mall bioskopu gde će danas,  3. marta biti održana specijalna projekcija filma u okviru #CineFan eventa.
 
Uz ulaznicu za 4DX u CineStaru Beograd i Novi Sad sve posetioce od danas očekuje i limited edition Betmen strip (do isteka zaliha). CineFan projekcije su posebne jer će neke posetilaca dodatno razveseliti i stripovi i pokloni iz filma,  zato nemojte da zaboravite da pogledate ispod sedišta.
 
Mnogima će odlazak u bioskop na projekciju #Betmen biti zaista poseban izlazak u bioskop, pa u najlepšem srpskom multipleksu, CineStar Ada Mall  3. i 4. marta od 18:00 sati ne propustite druženje s kostimiranim Betmenom i Ženom Mačkom, koji će deliti Oreo poklone.
 
Betmen nije „samo“ film, Betmen znači 176 minuta zabave, akcije i borbe u kojoj oni najranjiviji – imaju vernog zaštitnika koji ih nikad ne prepušta sudbini.
 
Film studija Warner Bros.,  Betmen, u distribuciji Blitz filma, pogledajte u svim bioskopima od 3. marta u premium formatima (IMAX i 4DX), a ulaznice kupite već danas online  ili na blagajnama bioskopa.
 
Link za trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=9NK-HnMK56k
Link za ulaznice: https://www.cinestarcinemas.rs/cinefan-betmen-3-3
 
23.12.2021.
PREMIJERA MATRIKS: USKRSNUĆA U CINESTAR BIOSKOPIMA ZAGREJALA ZIMSKE DANE
22. decembar će ostati upamćen kao jedan od toplijih dana na izmaku 2021. godine. Ne, nije reč o meteorološkim uslovima, već o sjajnoj i dugoočekivanoj premijeri, u distribuciji Blitz Film & Video, holivudskog blokbastera Matriks: Uskrsnuća, u svim CineStar bioskopima.

Fantastične akcione scene i tehnička inovativnost od koje zastaje dah zagrejale su do usijanja publiku u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu. Ovaj događaj je i pre zvanične premijere nagoveštavao veliko uzbuđenje, tim pre što je CineStar svojoj publici za ovaj događaj pripremio specijalnu CineFan premijeru. Tako su najsrećniji gledaoci, nasumičnim odabirom ispod sedišta, neposredno pred projekciju nagrađeni sjajnim poklonima – majicama i torbama za laptop.

Ovaj originalan i pažnje vredan uvod samo je jedan u nizu iznenađenja koje CineStar omogućuje svojim posetiocima i, po svoj prilici, na tome ne planira da se zaustavi. I dok su srećni dobitnici još sumirali svoja osećanja, početak projekcije je pokrenuo kulminaciju koja je nesmanjenim intenzitetom trajala nepuna tri sata.

Sjajna akcija uz dosad neviđene specijalne efekte koji su proslavili i prethodna tri dela Matriksa, dodatno su upotpunjeni najmodernijom bioskopskom tehnologijom koju možete naći samo u CineStar bioskopima, a preporuka je da se film pogleda i u 4DX tehnologiji, samo u CineStaru Beograd i Novi Sad.  

CineStar je za prave filmofile pripremio posebno novogodišnje iskustvo! Publika će film Matrix: Uskrsnuća moći da pogleda i poslednjeg dana 2021. godine, ulazeći u novu 2022. zaista filmski! Projekcija će početi pre 23h, pa će svi prisutni dočekati novu godinu gledajući hit filmove na velikom platnu, u najudobnijim sedištima i u ugodnoj atmosferi bioskopa s pet zvezdica!

Saznajte više na cinestarcinemas.rs.        
24.11.2021.
PUTEM ŠAMPIONA – OD STVARNOSTI DO FILMA
Novak Đoković Fondacija priredila zanimljivu prezentaciju programa Putem šampiona kroz specijalnu projekciju tematski srodnog filmskog hita „Kralj Ričard“ u distribuciji Blitz Srbija, o jedinstvenom razvojnom putu čuvenih teniskih sestara Vilijams u bioskopu Cinestar Ada Mall; brojne poznate ličnosti iz sveta sporta i javnog života oduševljene i inspirisane povodom
 
Beograd 23.11.2021.   
Novak Đoković Fondacija je priredila u bioskopu Cinestar Ada Mall vanrednu projekciju aktuelnog sportskog filmskog hita „Kralj Ričard“ u distribuciji Blitz Srbija – u okviru promocije načela i sadržaja posebnog programa fondacije – "Putem šampiona". Dragoceno kinematografsko ostvarenje koje hronološki opisuje jedinstveni razvojni put čuvenih teniskih sestara Serene i Venus Vilijams – vođen na samo njemu svojstven način od strane njihovog oca Ričarda – u potpunosti je tematski srodno sa ciljevima ovog programa Fondacije, usredsređenog na pružanje podrške i razumevanju roditelja mladih sportista - i budućih asova i šampiona.

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja i legendarnih asova – ovaj projekat je u 2021.održao 6 posebnih radionica za roditelje – u kojima su aktivno učestvovali i svoje dragoceno životno,  sportsko i stručno iskustvo podelili sa učesnicima i osnivači Fondacije – Novak i Jelena Đoković. Projekcijom filma koji se u potpunosti bavi tematikom rada svog stručnog tima i prijatelja – projekat ujedno najavljuje i početak održavanja niza javnih Panel diskusija (u hibridnom formatu) od decembra ove godine – na kojima će neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja direktno obratiti široj javnosti po svim važnim temama i pitanjima iz ove oblasti.

Kroz svoje zacrtane programske aktivnosti – ali i originalne promocije suštine svog rada i ciljeva poput ovog posebno osmišljenog kulturnog događaja – „Putem šampiona“ će nastaviti da unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i dâ važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana. Zvanični partneri programa u Srbiji su renomirane kompanije Motorola i Lacoste.

Uz zahvalnost što ste vašim prisustvom, uspešnim karijerima, dobrim delima i ličnim primerom uveličali naš tematski događaj – radujem se što svi zajedno ukazujemo na važnost posvećenog bavljenja ovom važnom i aktuelnom životnom temom. Naš predani rad u pružanju stručne i ljudske pomoći i podrške roditeljima pri donošenju odluka tokom procesa odrastanja njihove dece kroz sport večeras je dobio najlepši mogući podstrek i inspiraciju, i sigurni smo da ćete biti uz nas i za naredne programske akcije našeg projekta!” istakla je u obraćanju zvanicama pre početka filma Ana Jovanović, autorka programa  “Putem šampiona“.

Među poznatim sportskim asovima i ličnostima iz javnog života Srbije – svoju podršku projektu „Putem šampiona“ prisustvom na ovom zanimljivom događaju su izrazili Andrija Gerić, Ratko Varda, Dušan Kecman, Andrea Lekić, Tanja Petrović, Borka Tomović i Novica Bjelica, Nada Macanković i Bojan Janić, Ivan Ivanović, Srećko Jarić, Dragan Ćirić, Snežana Janković, Dejan Vraneš, Igor Miklja i mnogi drugi.

Fondacija Novak Đoković osnovana je 2007. godine kao organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. To se postiže stvaranjem najkvalitetnijih programa i okruženja za učenje, u kojima je priliku da se usavršava imalo više od 2.200 vaspitača i učitelja. NDF je do sada rekonstuisala i izgradila 47 vrtića i pomogla više od 47.505 dece.
02.11.2021.
BIG novosadska premijera Južnog vetra 2: UBRZANJE STIŽE U CINESTAR

Novosadska premijera filma Južni vetar: UBRZANJE, biće održana u sredu, 3. novembra, u CineStar bioskopu, u BIG šoping centru.
Tim povodom će na crvenom tepihu ispred bioskopa CineStar od 19:40 prodefilovati i pokloniti se publici glumačka i ekipa filma, a zatim i svima u bioskopu koji su kupili ulaznice na vreme.

Posle više od tri godine čekanja, Maraš, Baća i Nenad vraćaju se u potpuno novoj i apsolutno neočekivanoj avanturi. Ubrzanje je punokrvni triler, pun akcionih scena i neočekivanih zapleta. Film pomera granice u produkciji i kaskadama, a akcija traje gotovo bez prekida do odjavne špice. Radnja filma prati karijeru Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Pored Miloša Bikovića, Miodraga Radonjića, Jovane Stojiljković, Luke Grbića, pojaviće se u filmu i inostrana imena, velike bugarske zvezde Marian Valev i Zahari Baharov. Tu je i mlada britanska glumica Anastasija Everal. Režiju filma potpisuje Miloš Avramović, a zasluge za muziku u filmu idu kompozitoru Aleksandaru Ranđeloviću. Pored toga, publiku očekuje i nova pesma Slobodana Veljkovića Coby-ja.

Fenomen  Južni vetar  u svom prvom delu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film tokom prethodne dve decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije.

Nakon ekskluzivne premijere, koja će u holivudskom stilu biti održana u CineStar bioskopu, u BIG šoping centru, film će se naći na redovnom repertoaru Cinestara.

 
21.10.2021.
DUGOOČEKIVANI FILM DINA STIGAO U CINESTAR BIOSKOPE!
Specijalna projekcija kultnog filma privukla poznate u CineStar 4DX Beograd
 
Ova jesen u bioskope nam je donela fenomenalni film Dina, novu adaptaciju naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta, za koju se već sada uveliko traži karta više. Kako bi obeležio početak prikazivanja ovog dugoočekivanog ostvarenja, CineStar je u šoping centru AdaMall, uz sve epidemiološke mere, organizovao posebnu projekciju kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti kao što su Sandra Perović, Rade Ćosić, Miša Obradović, Nenad Radujević i mnogi drugi. Među njima su se našli i influenseri poput Milana Vučićevića, Nele Bunčić Vukomanović i Jovane Arsić, a uz piće dobrodošlice u veseloj atmosferi je počelo kvalitetno filmsko veče.
 
Bilo da ste fan naučne fantastike, akcije ili uopšteno filmofil, obećavamo vam da ćete uz ovaj film ponovo uživati sve čari bioskopa. Kao što je i Gardijan napisao u svojoj recenziji, film Dina nas podseća šta pravi holivudski blokbaster može biti. U režiji francusko-kanadskog reditelja Denisa Vilneva, ovaj film je već ubrao pozitivne kritike premijerno na filmskim festivalima u Veneciji i Njujorku.
 
Poznata imena kao što su Rebeka Ferguson, Zendaja, Havijer Bardem, a na čelu sa Timotijem Šalameom u glavnoj ulozi, preneće vam na maestralan način izvedbu ovog filma. Navodno, reditelj je već krenuo da radi na scenariju za predloženi drugi deo, a plan je da se knjiga u potpunosti oživi u više od jednog filma.
 
,,Za svaku posebnu projekciju mi želimo nešto jedinstveno da pripremimo, jer CineStar ne nudi samo dobar repertoar već stavlja akcenat i na celokupni doživljaj koji je osmišljen za svakog posetioca”, istakao je Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija.
 
Film Dina možete pogledati u najprestižnijim formatima CineStar bioskopa: 4DX dvorani u Beogradu i Novom Sadu, te RealD 3D i eXtreme formatima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu. Priliku da to učine imali su sinoć posetioci CINEFAN projekcija u svim CineStar bioskopima, a najsrećniji među njima sa sobom su poneli ne samo dobre utiske već i filmske gedžete.
 
Zaljubljenici u film, osim dvorane inovativnog dizajna, u Beogradu su posebno uživali u mnogim drugim detaljima kao što su Royal Beds kožni ležajevi za dvoje i VIP Relax sedišta sa stočićima sa bežičnim punjačima za mobilne telefone.
 
Ulaznice za film Dina su u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar ili onlajn na cinestarcinemas.rs, a pogodnost je i da je parking za posetioce bioskopa besplatan.
 
CineStar možete pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok.

Foto: https://we.tl/t-7H71AUGTyj
 
23.12.2020.
U CINESTAR BIOSKOPE JE STIGLA SUPERHEROINA - ČUDESNA ŽENA 1984!
U CINESTAR BIOSKOPE JE STIGLA SUPERHEROINA - ČUDESNA ŽENA 1984!

Najiščekivaniji film sezone od četvrtka 24.12. pogledajte u CineStar bioskopima

Nakon višemesečnog čekanja, jedan od najvećih hitova svih vremena napokon stiže u bioskope, sve ljubitelje DC-a oduševiće i činjenica da mogu pogledati u vrhunskim formatima u CineStaru: 4DX, RealD 3D, 2D i eXtreme dvorani.

Fantastična Gal Gadot vratila se u uloge hrabre Amazonke u nastavku velikog DC bioskopskog hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film sa najvećom zaradom u istoriji koja je režirala žena. Ovaj je nastavak režirala izvrsna Patty Jenkins.

Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Radi se o potpuno novom utelovljenju Čudesne žene (Wonder Woman).

Zanimljivost sa snimanja filma je da su žene morale da savladaju poligon sa preprekama i da pokažu svoje gimnastičke veštine kako bi postale Amazonke u Čudesnoj ženi 1984!

Među takmičarima u triatlonu tokom amazonskih igara koje gledamo za vreme uvodne filmske scene su Doutzen Kroes, Bronte Lavine, Daina Grant, Jessie Graff, Miranda Chambers, Jade Johnson, Moe Sasegbon, Brioni Scarlet i Gvendolin Osborne. Na amazonskom stadionu su atletičarke Christiaan Schodel (akrobacije u vazduhu), Scarlet (plivanje), Jenni Pacei (plivanje), Saskia Neville (trčanje po zidu, salto unazad), Donna Forbes (parkour), Katie McDonnell (parkour) i Hailei Varnes ( jahačica).

Wonder Woman nije samo još jedan film o superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kojoj je ova superjunakinja tretirana sa dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. Možemo dakle reći da se radi o zaista pravom filmu koji osnažuje žene!

Sa rediteljkom Patty Jenkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati Chrisa Pinea, Kristen Viig kao Cheetah, Pedra Pascala, Robin Vright i Connie Nielsen.

Ulaznice za film Čudesna žena 1984 su već danas u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar ili onlajn na cinestarcinemas.rs a film možete pogledati u najprestižnijim formatima: 4DX u Beogradu i Novom Sadu te RealD 3D i eXtreme formatima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu.

Link za trejler filma: https://vvv.ioutube.com/vatch?v=KSAT62nCRfkk
09.11.2020.
POGLEDAJ NAJNOVIJI AKCIONI HIT LIJAMA NISONA U CINESTAR BIOSKOPIMA UZ AKCIJU 1+1 GRATIS
POGLEDAJ NAJNOVIJI AKCIONI HIT LIJAMA NISONA U CINESTAR BIOSKOPIMA UZ AKCIJU 1+1 GRATIS
 
FILM „POKAJNIK“ POGLEDAJ OD OVOG ČETVRTKA DO NEDELJE UZ AKCIJU 1+1 GRATIS U SVIM CINESTAR BIOSKOPIMA I U 4DX SALAMA U BEOGRADU I NOVOM SADU
 
Lijam Nison, glumac zbog kog strepimo u svakom filmu, vraća se na velika filmska platna najnovijim akcionim trilerom „Pokajnik“. Ovog puta u ulozi pljačkaša koji je tokom karijere ukrao 9 miliona dolara iz nekoliko manjih banaka širom SAD-a. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život sa voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko i to nam je najava za 99 minuta čistog užitka u bioskopu, a CineStar bioskop nam je priredio akciju iznenađenja, jer ulaznice od četvrtka, prvog dana igranja, sve do nedelje, puna četiri dana možete da kupite po akciji 1+1 ulaznica gratis.
 
Više o akciji i kupovini ulaznica na blagajnama CineStara ili online bit.ly/Pokajnik.
 
Dodatno na programu CineStara trenutno je domaći film „Vikend s ćaletom“ , horor „Igra strave“ , a već od četvrtka novi hit za decu „Viking Vik i Čarobni mač“ s kojim će za vikend biti organizovan Porodični vikendu CineStaru , a sledeće nedelje stiže nam horor „Beži“ u sklopu Horrormanie.
 
Akcija 1+1 biće ponuđena u svim CineStar bioskopima – Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo, kao i u novootvorenom CineStaru Beograd u Ada Mallu.
 
Podsetimo, CineStar Beograd otvoren je u septembru ove godine u Ada mallu i brzo je podigao nivo izlaska u Beogradu uvodeći tehnološke i konceptualne dizajnerske novitete. CineStar iskustvo počinje već od kuće, gde ulaznice bez čekanja u redu možete kupiti online.
 
CineStar sedišta su najudbnija bioskopska sedišta u gradu jer osim što su izrađena od kože, s većim razmacima od klasičnih, nude i pokretan naslon, a dodatni izbor posetiocima su VIP Relax sedišta i Royal Beds sa stočićem i bežičnim punjačem za mobilni telefon. Osim izuzetnih bioskopskih sala, ovaj bioskop ima i nešto što drugi nemaju – sjajan Cinema bar sa terasom i pogledom na Adu, a tu je i 4DX sala sa specijalnim efektima za ljubitelje posebnog efektnog bioskopskog doživljaja.
 
Najnovija tehnološka rešenja u bioskopu su laserski projektori najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje  i vrhunska eXtreme ili 4DX dvorana u kojima možete da pogledate i najnovijeg Pokajnika po akcijskoj ceni.
 
Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio sale za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenski standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.

Parking za posetioce bioskopa je besplatan.

CineStar možete pratiti na cinestarcinamas.rs i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Tik Tok.
24.09.2020.
CineStar Surprise u Ada mallu
CineStar Surprise u Ada Mallu - novootvoreni bioskop priprema iznenađenja od 24. septembra do 4. oktobra, dovoljno je da zavirite ispod sedišta!
 
U bioskopu se događaju najlepši trenuci, opuštamo se, gledamo najnovije filmove, družimo se i provodimo vreme sa dragim osobama, a u novootvorenom CineStaru u Ada mallu u periodu od 24. septembra do 4. oktobra, po jedan posetilac na svakoj projekciji otići će kući punih ruku - čeka ga iznenađenje, poklon ispod sedišta!
U srećnom paketu biće svega, od gratis bioskopske ulaznice na Stars Club Loyalty kartici, do Ada ruksaka, peškira ili ćebenceta, kozmetičkog preparata, vaučera za popuste itd. Akcija će trajati 11 dana i ukupno će biti podeljeno 300 bogatih poklon paketa.
 
CineStar sedišta su najudbnija bioskopska sedišta u gradu jer osim što su izrađena od kože, s većim razmacima od klasičnih, nude i pokretan naslon, a dodatni izbor posetiocima su VIP Relax sedišta i Royal Beds sa stočićem i bežičnim punjačem za mobilni telefon. Osim izuzetnih bioskopskih sala, ovaj bioskop ima i nešto što drugi nemaju – sjajan Cinema bar sa terasom i pogledom na Adu, a tu je i 4DX sala sa specijalnim efektima za ljubitelje posebnog efektnog bioskopskog doživljaja.
 
Partneri CineStar Surprise akcije su: Ada mall, DM, Fashion & Friends, Kiehl’s i Sport Vision.
 
Među filmovima koji su na repertoaru je najnoviji neverovatan film katastrofe Greenland: Poslednje utočišta sa Džerardom Batlerom, zatim verna adaptacija dečjeg klasika Pinokio, tinejdžerski hit film After: Posle sudara,  kao i već poznati Mulan, Tenet i drugi.
 
Ulaznice kupi online na www.cinestarcinemas.rs i možda baš ti pronađeš poklon paket ispod sedišta!
23.09.2020.
BIOSKOP CINESTAR POKLANJA ULAZNICU ZA 4DX SALU U AKCIJI LOYALTY CLUBA
BIOSKOP CINESTAR POKLANJA ULAZNICU ZA 4DX SALU U AKCIJI LOYALTY CLUBA
 
Beograđani i Novosađani od sada imaju i dodatni podsticaj da dožive iskustvo filma u 4DX sali sa pokretnim sedištima i specijalnim efektima. Bioskopi CineStar u svojoj najnovijoj akciji svakom posetiocu koji na Loyalty karticu uplati 3.500 dinara poklanja gratis bioskopsku ulaznicu za 4DX, u vrednosti od 600 dinara! Ulaznicu mogu da iskoriste do kraja godine za bilo koju 4DX projekciju u terminu koji im odgovara. Posetioci na taj način mogu besplatno da dožive 4DX salu – jedino pravo 4DX filmsko iskustvo sa specijalnim ambijentalnim efektima u sali, uključujući ljuljanje, pokrete napred-nazad, vibracije sedišta i naslona, mehuriće, mirise, vodu, maglu i svetlo.
 
Posebno će se obradovati posetioci novog CineStarovog bioskopa, otvorenog 31. augusta u Ada Mall Shopping Centru koji tek upoznaju bioskope s pet zvezdica. Uz specijalno dizajniran enterijer celog bioskopa, tehnički najsavremenije bioskopske sale i po prvi put u Beogradu Royal Beds ležajeve i VIP Relax sedišta, posetioci pre ili nakon filma mogu da uživaju u Cinema baru s terasom i predivnim pogledom na Adu.
 
Uz ovu izvanrednu akciju posetioci uživaju i u ostalim redovnim pogodnostima Loyalty sistema poput bonus bodova za svaku doplatu kartice i korišćenje kartice za kupovinu, povoljnijih cena ulaznica i specijalnih ušteda samo za Loyalty članove. Posetioci mogu za sebe odabrati jednu od Loyalty kartica – od Family Cluba sa specijalnim uštedama za porodice, Student Cluba koji omogućava studenti povoljniju cenu ulaznice i menija, do Senior Cluba namenjenog za penzionere i Stars Club 2xbonus kartice za sve ostale.

Svakako vredi istaći da sva uplaćena sredstva na Loyalty kartice CineStara i bodovi ostvareni na njima nemaju rok trajanja te ih njihovi vlasnici mogu koristiti za plaćanje u bioskopu i online – od ulaznica do hrane i pića. Upravo su bioskopi CineStar prvi i zasad jedini u Srbiji omogućili online kupovinu menija sa kokicama ili nachosima, pićem i čokoladicom, radi veće sigurnosti posetioca i bržeg preuzimanja menija na blagajnama bioskopa.
 
Požurite u bioskope CineStar 4DX Ada Mall Beograd i CineStar 4DX BIG Novi Sad jer ova akcija važi za prvih 300 posetilaca. U bioskopima CineStar posetioci uvek dobijaju više!
Više informacija o ovoj akciji i Loyalty sistemu CineStara potražite na www.cinestarcinemas.rs
01.09.2020.
Otvoren CineStar 4DX Ada Mall Bioskopsko iskustvo sa "pet zvezdica" od sada i u Beogradu!
Beograd, 1.septembar 2020. - Pretpremijernim projekcijama najnovijih filmova sinoć je svečano otvoren novi beogradski bioskop, CineStar 4DX Ada Mall, sa luksuznim Cinema barom, koji dolazak na filmsku projekciju pretvara u celovečernju zabavu. Zaljubljenici u film će moći da uživaju u sedam tehnički najsavremenijih dvorana inovativnog dizajna, 4DX dvorani, Royal Beds kožnim ležajevima za dvoje, VIP Relax sedištima sa stočićima sa bežičnim punjačima za mobilne telefone, ali i mnogim drugim detaljima koji ovaj bioskop čine drugačijim. 
 
"Nakon 5 meseci pauze za našu branšu, konačno dobra vest, bioskopska publika u Beogradu ima priliku da doživi bioskope s pet zvezdica. CineStar iskustvo počinje već od kuće, gde ulaznice bez čekanja u redu možete kupiti online. Unapredili smo udobnost boravka u bioskopu, jer su sva sedišta od najfinije kože i sa naslonom koji se pomera. Najnovjia tehnološka rešenja u bioskopu su laserski projektori najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje  i vrhunska 4DX dvoranu", izjavio je Zoran Savić, direktor Blitz CineStara u Srbiji i dodao:
 
"U smislu dizajna doveli smo bioskopsko iskustvo u sasvim novu dimenziju. Posetioci će pre ili nakon filma moći da uživaju u našem Cinema baru s terasom i predivnim pogledom na Adu. Porodice će posebno uživati u prostoru prilagođenom njima, pa čak i za one najveselije trenutke, dečije rođendane. Dobro nam došli Beograđani!"
 
Svečanom otvaranju prisustvovao je veliki broj poznatih zvanica, koji su jedva čekale da se nađu ispred bioskopskog platna, a među onima koji su se najviše radovali novinama koje CineStar donosi u Beograd su pevačice Ana Stanić i Tijana Bogićević, tv voditelj Boško Jakovljević, kompozitor Dušan Alagić, DJ Lea Davogić i mnogi drugi.
 
Bioskop u Beogradu je četvrti CineStar bioskop u Srbiji, pored Pančeva, Zrenjanina i Novog Sada. Danas, prvog dana septembra CineStar sprovodi akciju "Nazad u bioskope" i karte za sve bioskopske projekcije dostupne su po posebnoj promotivnoj ceni od 100 dinara. 

Filmski repertoar od samog početka je odličan, pa će publika moći da pogleda čak nekoliko premijera: novi triler Kristofera Nolana "Tent", eksplozivni psihološki triler „Van kontrole“ (Unhinged) sa oskarovcem Raselom Kroom, kao i romantičnu i inspirativnu muzičku priču „Još uvek verujem“ (I Still Believe). Slede biografska drama „Tesla“ sa Itanom Hokom, „Grenland: Poslednje utočište“ sa Džerardom Batlerom, “After: posle sudara“ nastavka tinejdžerske franšize. Onim najmlađima, bioskop priprema animirane filmove, „Snežana i sedam patuljaka“ i „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“.
 
Što se tiče najnovijih tehnoloških rešenja, bioskop ima RGB laserske projektore najnovije generacije, ozvučenje JBL i Crown i vrhunsku 4DX dvoranu koja nudi neverovatno iskustvo unapređujući gledanje filma tako da gledalac praktično postaje deo filma. Ovaj sistem koristi 4DX pokretna sedišta koja su programirana da se pomeraju i vibriraju tokom 4DX projekcije u kombinaciji sa 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući ljuljanje, pokrete napred-nazad, vibracije sedišta i naslona, golicanje, mehuriće, mirise, vodu, maglu, svetlo. Tu je i eXtreme sala, najveća sala u bioskopu, ekskluzivan CineStarov standard za ljubitelje adrenalina koji predstavlja veće platno, jači zvuk, jači doživljaj.
 
Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio dvorane za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenske standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju sasvim spremni. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.
 
Parking za posetioce bioskopa je besplatan. Sve informacije na www.cinestarcinemas.rs

 
26.08.2020.
CINESTAR, NAJBOLJI PRIKAZIVAČ U EVROPI, OTVARA BIOSKOP NOVE GENERACIJE U BEOGRADU
OD 31. AVGUSTA BEOGRAĐANI ĆE MOĆI DA UŽIVAJU U  FILMSKIM PRETPREMIJERAMA U BIOSKOPU "S PET ZVEZDICA" U ADA MALL-U
 
Sedam tehnički najsavremenijih dvorana inovativnog dizajna za oko 1000 posetilaca, 4DX dvorana, Royal Beds kožni ležajevi za dvoje, VIP Relax sedišta sa stočićima sa bežičnim punjenjem za mobilne telefone su samo neke od novina koje će posetioci novog CineStar 4DX Ada Mall bioskopa u Beogradu imati priliku da dožive od 31. avgusta. Posebni dodatak, koji će upotpuniti bioskopsko iskustvo sa "5 zvezdica" je luksuzni cinema bar sa pogledom na Adu koji će omogućiti celovečernju zabavu. Najmlađe i njihove roditelje će obradovati dve igraonice za rođendanske proslave u sklopu bioskopa.
 
Ljubitelje tehnologije obradovaće informacija da bioskop ima RGB laserske projektore najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje JBL i Crown i vrhunsku 4DX dvoranu koja nudi neverovatno iskustvo unapređujući gledanje filma tako da gledalac praktično postaje deo filma. Ovaj sistem koristi 4DX pokretna sedišta koja su programirana da se pomeraju i vibriraju tokom 4DX projekcije u kombinaciji sa 15 specijalnih ambijentalnih efekata uključujući ljuljanje, pokrete napred/nazad, vibracije sedišta i naslona, golicanje, mehuriće, mirise, vodu, maglu, svetlo. Tu je i eXtreme sala, najveća sala u bioskopu, ekskluzivan CineStarov standard za ljubitelje adrenalina koji predstavlja veće platno, jači zvuk, jači doživljaj.
 
Za sve ljubitelje sedme umetnosti u Beogradu, jedna od najvažnijih vesti je da ih u CineStaru 4DX Ada Mall od prvog dana očekuje odličan filmski program. Na repertoaru je film Kristofera Nolana , „Tenet“, koji globalna filmska industrija iščekuje već mesecima. U prvoj nedelji publika će moći da pogleda čak nekoliko premijera: eksplozivni psihološki triler „Van kontrole“ (Unhinged) sa oskarovcem Raselom Kroom u glavnoj ulozi, kao i beskrajno romantičnu i inspirativnu muzičku priču „Još uvek verujem“ (I Still Believe). Slede biografska drama „Tesla“ sa Itanom Hokom, „Grenland: Poslednje utočište“ sa Dežerdom Batlerom, “After: posle sudara“ nastavka tinejdžerske franšize. Onim najmlađima, bioskop priprema animirane filmove, „Snežana i sedam patuljaka“ i „Kapetan Sabljozubi i magični dijamant“.
 
U Srbiji je ovo četvrti CineStar bioskop u nizu. Nakon Novog Sada, Zrenjanina i Pančeva, kompanija beogradskoj publici predstavlja do sada  neviđeni koncept destination cinema to jest bioskop nove generacije koji objedinjuje već spomenute tehnološke, dizajnerske i konceptualne novitete. Sa beogradskim bioskopom, CineStar grupu u regionu (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija) čine 24 multiplexa, 148 bioskopskih dvorana i preko 23.000 sedišta.
 
Enterijer beogradskog CineStara obiluje raznolikošću materijala, boja i stilova zbog čega sve upućuje na eklektički razigrani dizajn. Uređenje potpisuju poznati dizajneri enterijera koji su uređivali i druge nagrađivane CineStar bioskope. Za nezaboravan doživljaj, CineStar će u Ada Mallu posetiocima ekskluzivno predstaviti i Royal beds ležajeve. Izrađeni su od najfinije kože, pozicionirani u prednji deo dvorane, sa posebnim stočićima za odlaganje pića, ali i wireless punjačem za mobilne telefone. Tu su i ekskluzivna Vip Relax mesta, većih dimenzija od klasičnih sedišta sa naslonom koji se pomera, izrađena od kože, takođe sa stočićem i bežičnim punjačem. Zanimljivost je da sva sedišta u najnovijem beogradskom bioskopu imaju veći razmak i da su izrađena od kože uz mogućnost pomeranja napred i nazad što u većini bioskopa nije slučaj.
 
Još jedan novitet koji CineStar donosi je online prodaja ulaznica, putem kreditnih i debitnih kartica kao i Loyalty kartica. U ovo vreme kada on line prodaja raste svugde u svetu, ulaznice će biti dostupne direktno na CineStar web stranici ili aplikaciji.
 
CineStar Loyalty program donosi bogatu ponudu ušteda i pogodnosti, a Stars Club Loyalty kartica snižava cene ulaznica.
 
Osim po vrhunskoj zabavi, CineStar je poznat i kao i moćan biznis centar u regionu s obzirom na rasprostranjenost bioskopa i bogato iskustvo u organizaciji događaja, tako da i u Beogradu planiraju da ugoste poslovne događaje.
 
Kada je reč o higijeni i sigurnosti, CineStar je pripremio dvorane za novi prijem publike. Objekti su dezinfikovani i uspostavljeni su novi higijenske standardi za njihovo održavanje, dok su zaposleni upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju sasvim spremni. Planirane mere su dopunjene i najnovijim preporukama nadležnih tela u Srbiji.
Parking za posetioce bioskopa je besplatan.
 
Dodatna informacija za sve ljubitelje filma je da od 1. septembra rade svi CineStar bioskopi u Srbiji, te je za sve posetioce obezbeđena posebna akcija Back fo Cinema gde će karta za sve projekcije tog dana biti 100 dinara.
 
CineStar 4DX Ada Mall Beograd možete pratiti na cinestarcinamas.rs i na društvenim mrežama, Facebook, Instagram i Tik Tok.
 
***
Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je Blitz-CineStar najboljim prikazivačem u Evropi u 2019. godini. Nagrada „International Exhibitor of the Year“ uručena je Blitz-CineStaru na kongresu CineEurope u Barseloni uz obrazloženje da je reč o kompaniji koja podiže lestvicu u industriji i ostvaruje kontinuiran rast. Posebno su istaknuli kako Blitz-CineStar svojoj publici pruža najbolji mogući bioskopski doživljaj, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju, zbog čega je Blitz-CineStar postao jedan od vodećih i najbrže rastućih bisokopskih lanaca u regionu i Evropi. U njegovom portfoliju su i najluksuzniji bioskopi u regionu, zagrebački Gold Class i Kaptol Boutique Cinema.
 
 
11.03.2020.
PREVENTIVNE MERE ZAŠTITE - COVID 19
Saopštenje za medije 
 
Poštovani,
 
U cilju preventivnih mera zaštite od korona virusa (COVID-19), kako bi dodatno zaštitili naše posetioce i zaposlene, preduzeli smo sledeće mere: 
  • pre nedelju dana CineStar je u sve svoje bioskope na blagajne uveo sredstva za dezinfekciju ruku
  • sprovodimo novi raspored sedenja u svakoj dvorani, blokiramo kupovinu minimalno dva sedišta između posetilaca na način da se povećava udaljenost između posetioca ispred, iza, levo i desno, tako da ukupni kapacitet sale ne prelazi 50 sedećih mesta
  • podstičemo naše posetioce da ulaznice kupuju online
  • podstičemo naše posetioce da ulaznice ako kupuju na blagajnama, plaćaju karticama i beskontaktno
  • naši zaposleni su dobili detaljna uputstva u vezi sa održavanjem higijene ruku kao opštih mera zaštite
  • postavili smo obaveštenje o pravilnom pranju ruku u naše sanitarne prostorije 
  • Uprkos svemu, molimo sve posetioce da se i sami ophode društveno odgovorno te u skladu sa uputstvima nadležnih službi, kako bi se trenutna situacija što pre okončala.
Zajedno možemo da učinimo mnogo!
 
KORPORATIVNE KOMUNIKACIJE
CineStar
19.02.2020.
PROSLAVI 4. ROĐENDAN BIOSKOPA CINESTAR I 25.2. GLEDAJ FILMSKE HITOVE ZA SAMO 160 DINARA
CineStar bioskopi mnogo su više od samog bioskpa. Već četiri godine u CineStar dvoranama sklapaju se nova prijateljstva, rađaju ljubavi, slave se rođendani, deli se ljubav prema filmovima, dok porodice kvalitetno uz film provode svoje slobodno vreme.

Povodom svog 4. rođendana u utorak 25.februara, CineStar je pripremio pravu poslasticu za ljubitelje filma. Naime, tog utorka CineStar časti svoju vernu publiku akcijskom cenom ulaznica, koja će za sve filmove biti 160 RSD, a uključuje dodatke poput Love Box-a te VIP sedišta i eXtreme formata, jedino se doplaćuju dodaci za RealD 3D, 4DX i Kids salu.  Ova specijalna rođendanska proslava postala je već tradicionalna u CineStar bioskopima, koji na taj dan budu ispunjena do poslednjeg mesta.

Upravo je to razlog da pozovete dragu osobu u bioskop i zajedno podelite doživljaj gledanja nekih od aktuelnih filmskih naslova kao što su: “Gospoda”, “Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin”, “Marica i Ivica”, “Led 2” i mnogi drugi.

Ponuda filmskih naslova je bogata te je nesumnjivo da će se pronaći film po svačijem ukusu, na vama je da se prepustite jedinstvenom doživljaju, koji pruža samo CineStar. Slavljenik ovaj rođendan dočekuje sa krunom svoje karijere na glavi, kao kompanija koja stalno iznova podiže standarde u bioskopskoj industriji, vođeni izuzetnom predanošću u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici. Naime, bioskop CineStar je Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini.

Obezbedite svoje bioskopske ulaznice na vreme. Požurite do blagajne CineStara ili kupite odmah online: bit.ly/RođendanCineStar
23.12.2019.
NOVOGODIŠNJI DEČJI BIOSKOP
NOVOGODIŠNJI DEČJI BIOSKOP
U CineStaru od 24.12. do 15.1. od 11h do17h
 
Bliži se kraj još jedne godine i dok se okrenemo deca odrastu i zapitamo se kako nam je život proleteo. Novogodišnji praznici nas podsete da je vreme provedeno u krugu porodice dragoceno i da su to trenuci koji se pamte. Zato treba iskoristiti svaku priliku, naročito sada u periodu školskih raspusta kada su deca slobodnija. Vremenska prognoza ne obećava zato je idealana prilika da se sklonite u topli, ugodni prostor koji će pružiti željenju relaksaciju i zabavu za celu porodicu. A gde je bolje otići nego u vaš porodični bioskop - CineStar.

U periodu od 24. decembra u Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu, od 30. decembra u Beogradu do 15. januara CineStar bioskopi otvaraju svoja vrata već od 11 sati i sve do 17h nude bogat filmski i zabavni program namenjen upravo porodicama. Na repertoaru su dečji hitov: MEDA SA SEVERA 3: KRALJEVSKA AVANTURA, MAČAK U ČIZMAMA: POSLEDNJA ŽELJA ,ČUDESNI SVET i MALCI OTPISANCI..i još mnogi, po povoljnijoj ceni ulaznice u okviru matinea i porodičnog paketa.

Pored crtaća CineStar je za mališane pripremio i maskote, crtaonicu i vikendom od 11 do 13h u CineStar 4DX BIG, Novi Sad i CineStar 4DX Ada Mall, Beograd - facepainting.
Na dan 1.1.2023. i 7.1.2023. nećemo biti facepaintinga, a bioskop radi od 16 h.

 
Vidimo se u CineStaru. Vaš porodični bioskop!

20.12.2019.
NOVOGODIŠNJI CINELADY SPECIJAL UZ FANTASTIČNU ŽESKU POSTAVU - NIKOL KIDMAN, ŠARLIZ TERON I MARGO ROBI
Svaka žena zna da je upravo ovo doba godine kada ona obavlja većinu obaveza i priprema za novogodišnje praznike. Koliko god one bile slatke, nekad je lepo i predahnuti, a upravo CineLady veče u CineStaru to omogućava. Naime, 26. decembar, datum je koji najavljuje specijalno novogodišnje CineLady druženje, svojevrsni CineStarov novogodišnji poklon za sve dame, za savršen završetak godine.

Kraj godine dočekujemo u znaku hrabrnih i odlučnih žena uz film 'One su bombe'. Jedan od najiščekivanijih filmova godine, baziran na stvarnom skandalu i prikazuje tri žene američke televizije Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja. Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi nose priču o ženama koje su srušile moćnog zlostavljača.

Radnja filma prati zaposlene žene u televizijskoj kući Fox News koje odlučuju da prozovu dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba. Odlučnost i hrabrost, definitivno su karakteristike koje obeležavaju nadolazeći CineLady, a kako i ne bi bile kada su hrabre žene pojam koji bi trebalo veličati svaki dan.

Specijalna novogodišnja CineLady projekcija održaće se u četvrtak, 26.12. u 20h, u CineStar bioskopima u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. Posetiteljke očekuje zabava već od 19h, piće dobrodošlice i pokloni – Nescafe, Golden Beauty Shop, a najsrećnije imaju priliku da osvoje šoping karticu 12.000 RSD u tržnom centru BIG Novi Sad, poklon pakete sponzora ili večeru u jednom od restorana Nacionalna Klasa by Vojvodina, Baccata ili Konoba 32.

Svoju CineLady ulaznicu za film „One su bombe“ u distribuciji Blitza možete kupiti na blagajni CineStara, putem iCineStar aplikacije ili online na: bit.ly/CineLadyRS
16.12.2019.
SILA SE BUDI u CineStaru 18.12.
Od srede 18. decembra film Star Wars: Uspon Skajvokera pretpremijerno u CineStaru, a od 18h STAR WARS MEET UP u baru bioskopa
 
Lucasflm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu Star Wars: Uspon Skajvokera. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.
 
Najveći fanovi znaju da se ovaj Star Wars spektakl obavezno gleda na velikom platnu i u najboljim formatima poput eXtreme ili 4DX-a.
 
CineStar eXtreme dvorane garantuju najkvalitetniji doživljaj filma, uz najjači zvuk, najveće platno, najoštriju sliku i laserske projekcije.
 
Ukoliko želite osećaj da ste deo samog filma, onda je 4DX format idealan izbor za vas. Zahvaljujući specijalno prilagođenoj tehnologiji u 4DX sali uz pokretna sedišta, miris, vetar, vodu, maglu, mehuriće i posebne svetlosne efekte imaćete osećaj kao da se nalazite u filmskom okruženju koje zaokuplja sva vaša čula.
 
Osim najkvalitetnije tehnologije 18.12. u svim CineStar bioskopima oragnizujemo STAR WARS MEET UP od 18h, u okviru koga svim posetiocima koji kupe kartu za pretpremijernu projekciju u 19h poklanjamo poster, a kostimirane fanove očekuje i poklon iznenađenja.

Ulaznice za pretpremijernu projekciju prodaju se brzinom munje, zato požurite i na vreme kupite svoje: bit.ly/StarWarsMeetUp
 
26.07.2019.
NAJBOLJI BIOSKOPSKI DAN U GODINI - UTORAK 30.7. SVI FILMOVI 160 RSD
NAJBOLJI BIOSKOPSKI DAN U GODINI
 
'Bioskopski dan za 160' u utorak 30.7.2019 – tradicionalna je letnja akcija CineStara, u okviru koje možete pogledati filmove po posebnoj ceni od 160 dinara

Leto je u punom jeku, školski praznici su počeli, baš kao i godišnji odmori. Savršeno vreme za druženje sa prijateljima i porodicom u opuštajućoj atmosferi. U utorak, 30.7.2019. godine, tradicionalni je CineStarov 'Bioskopski dan za 160', kada beg od letnje sparine možete da pronađete u klimatizovanim salama CineStar bioskopa, a povoljnija cena ulaznica omogućava vam da povedete i veće društvo.
 
'Bioskopski dan za 160' znači da ćete tog posebnog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 dinara u svim CineStar bioskopima u Srbiji, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su:  'Kralj lavova', 'Spider-Man: Daleko od kuće', 'Anabel 3: Povratak kući', 'Tajne avanture kućnih ljubimaca' i drugi. Cena takođe uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sedišta, dužine filma i eXtreme.
Požurite po svoje ulaznice jer rezervacije za ovu super povoljnu akciju nisu moguće. Razveselite nekoga odlaskom u bioskop jer je to uvek dobar izgovor za ugodan i kvalitetan izlazak. Više informacija, kao i kupovina ulaznica, moguća je već na blagajnama i online na: bit.ly/DanZa160

Povoljnim akcijama tu nije kraj, tokom avgusta u CineStar bioskopima očekuje vas specijalno osvežavajuće iznenađenje svake srede, zato pratite web stranicu  bit.ly/CineStarSrbija

Vidimo se u CineStaru!
01.07.2019.
U BEOGRAD STIŽE NAJBOLJI BIOSKOP U EVROPI
Međunarodno udruženje kinematografa (UNIC) proglasilo je Blitz-CineStar najboljim bioskopom u Europi u 2019. godini. Nagrada „International Exhibitor of the Year“ uručena je Blitz-CineStaru na kongresu CineEurope u Barseloni uz obrazloženje da je reč o kompaniji koja podiže lestvicu u industriji i ostvaruje kontinuirani rast. Posebno su istaknuli kako Blitz-CineStar svojoj publici pruža najbolji bioskopski doživljaj, stavljajući u prvi plan stalnu inovaciju.  Prema najavama iz ove kompanije, najbolji i najbrže rastući lanac bioskopa u Europi stiže u Beograd početkom jeseni.

„Posle Novog Sada, Pančeva i Zrenjanina konačno će i Beograd dobiti CineStar bioskop u novom šoping centru Ada Mall početkom jeseni. Naši bioskopi su specifični po magičnom enterijeru, udobnosti, dizajnu, kvalitetu audio i vizuelne opreme koja je ceo utisak gledanja filma podigla na najviši nivo. Spremamo se i privodimo kraju radove u Ada Mollu i jedva čekamo da Beogradu ponudimo najkvalitetniji bioskop u Evropi“, izjavio je direktor Blitz-CineStar Srbija Zoran Savić nakon uručenja nagrade.

Kompanija Blitz-CineStar 2015. godine otvarila je prvi multipleks u Srbiji - CineStar Pančevo sa 4 bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 483 sedećih mesta. Nakon Pančeva otvoreni su i bioskopi u Zrenjaninu sa 4 bioskopske sale i 495 sedećih mesta i CineStar Novi Sad 4DX sa 10 bioskopskih sala i 1.366 sedećih mesta, od kojih je jedna prva 4DX sala u Srbiji, kao i KIDS dečija sala s toboganom.

Brend CineStar svoje početke beleži još davne 1948. godine, kada je kompanija Kieft & Kieft Filmtheater GmbH otvorila svoj prvi klasični bioskop u Lübecku u Nemačkoj. Nakon više od četiri decenije rada, 1993. godine otvaraju svoj prvi multipleks u Nemačkoj i započinju sa širenjem po celoj Evropi.  CineStar Grupa u regionu broji ukupno 23 multipleksa, uključujući i ovaj u Beogradu koji se uskoro otvara u Ada Mallu, a raspolaže s 145 digitalnih dvorana i više od 23.000 sedišta. Broj posetilaca na godišnjem nivou je blizu pet miliona.

O CineEurope

CineEurope 2019. održan je između 17. i 20. juna u Centru Convencions Internacional Barcelona (CCIB) u Barseloni. CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji europski kongres i trgovački sajam za glavne, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Na CineEuropeu se prikazuju ekskluzivne projekcije i prezentacije proizvoda o nadolazećim filmovima i trendovima u filmskoj i kinematografskoj industriji, organiziraju se seminari i CineEurope trgovački sajam. CineEurope je službeni kongres UNIC-a (International Union of Cinemas).
09.04.2019.
CINESTAR PROGLAŠEN NAJBOLJIM BIOSKOPSKIM PRIKAZIVAČEM U EVROPI
Prestižna nagrada „Internacional Exibitor of the Year“ koju dodeljuje međunarodno udruženje bioskopa UNIC veliko je priznanje kompaniji Blitz-CineStar
 
Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini, a nagradu će dodeliti upravi Blitz- CineStara na kongresu CineEurope u Barseloni u junu ove godine.
 
CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Na kraju kongresa dodeljuje se priznanje Internacional Exhibitor of the Year bioskopskom prikazivaču čija dostignuća, novi projekti, rast i liderstvo u industriji postavljaju nove standarde i pomeraju granice.
 
Ove godine prestižna nagrada odlazi upravo Blitz-CineStaru. Iz CineEurope su istakli da je Blitz-CineStar pravi primer takve kompanije, koja iznova podiže lestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Posebno su istakli kako je Blitz-CineStar izuzetno predan u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi.
 
Nagrada za najboljeg evropskog bioskopskog prikazivača je kruna poslovanja, a stigla je upravo nakon nedavnog otvaranja multipleksa u Banja Luci i uoči skorog projekta u Beogradu, tokom ove godine.
 
Nakon saznanja da je Blitz-CineStar dobitnik ove prestižne nagrade, Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija je izjavio:  „Izuzetna nam je čast da primimo ovu vrednu nagradu CineEurope, ali i zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala naš stalni napor, ulaganje, ali i znanje. Zahvalio bih se svim našim zaposlenima, našim poslovnim partnerima i vernim posetiocima, koji su takođe deo ovog uspeha, a naša vizija Bioskopa s pet zvezdica je očigledno bila pun pogodak. CineStar je postao sinonim za najbolje bioskopsko iskustvo u Evropi, stvorili smo lanac bioskopa nove generacije u koji smo ekskluzivno doveli neke revolucionarne formate kao što su 4DX i KIDS CINESTAR dvorana sa toboganima i zonama za igranje. Stvorili smo destinacijske bioskope s barovima i raznim sadržajima u kojima posetioci vole da borave i u kojima svako pronalazi nešto za sebe. Svaki naš novi bioskop je uvek po nečemu bolji, a naš najnoviji projekat u Beogradu, u Ada Mallu koji se upravo gradi, biće najlepši i najmoderniji bioskop u Srbiji. Veliko je zadovoljstvo biti prvi u branši u Evropi, to nam daje krila da nastavimo, a obzirom da Blitz-CineStar i dalje širi svoj lanac novim projektima u regiji, ova nagrada nas i obavezuje da budemo uvek bolji i da zadržimo ove visoke standarde.“
 
U sklopu investicionog ciklusa koji Blitz-CineStar sprovodi od svog osnivanja 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u regiji broji 23 multipleksa (uključujući naredni u Beogradu), sa 145 digitalnih dvorana i preko 23.000 sedišta, što zajedno sa gotovo 5 miliona prodatih ulaznica godišnje - čini CineStar Cinemas najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regiji.
 
O CineEurope
 
CineEurope 2019. će se održati između 17. i 20. juna u Centru Convencions Internacional Barcelona (CCIB) u Barseloni, kada će se i održati svečano uručenje nagrade. CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres i trgovinski sajam za vodeće svetske, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. CineEurope prikazuje ekskluzivne projekcije i prezentacije proizvoda o nadolazećim filmovima i trendovima u filmskoj i kinematografskoj industriji, organizuje seminare i CineEurope trgovinski sajam. CineEurope je službeni kongres UNIC-a (International Union of Cinemas).
 
O UNIC-u
 
International Union of Cinemas (UNIC) predstavlja međunarodno kinematografsko udruženje za bioskopsku trgovinu i bioskopske prikazivače 37 zemalja Evrope i susednih regija.

O Film Expo Group
 
Film Expo Group je glavni organizator događaja u filmskoj industriji. Ova grupa organizuje CineEurope koji se održava u Barseloni; ShowEast, koji se održava u Majamiju i CineAsia, koji se održava u Hong Kongu.


Fotografije: https://we.tl/t-D8WmDVkqEg
30.11.2018.
KIDS CINESTAR je novi koncept dečje bioskopske dvorane s toboganom i didaktičkim igrama ekskluzivno u CineStaru 4DX Novi Sad u Tržnom centru Big
CineStar Cinemas u TC BIG danas 30. novembra otvara za posetioce specijalizovani bioskop za decu, prvi te vrste u Srbiji, ali i regionu. Svečano otvaranje je predviđeno za subotu 1. decembar u 11 sati, uz poklone i besplatnu tortu za posetioce.
 
 
CineStar bioskopi od početka u Srbiju donose jako puno tehnoloških novosti, što ih s razlogom svrstava u najmodernije svetske bioskope. Pre nekoliko godina predstavili su nam prvu 4Dx dvoranu- opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju sinhronizovano sa dešavanjima na filmsko platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima. Nedavno su prvi lansirali brzo on line plaćanje tj. plaćanje bioskopskih ulaznica kreditnim i debitnim karticama preko web stranice.
Najnoviji projekat CineStar Cinemas KIDS CINESTAR je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci. Mislilo se na sve, od velikog tobogana, kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, didaktičkih igara, živopisnih vreća za sedenje do drugih, na prvi pogled manje vidljivih, ali jednako važnih detalja.
Kids CineStar sala ima 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti je child frendly, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali će trjati 20 minuta pre projekcije filma. U prostoru za igru, koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene.
Ovim novim projektom, CineStar bioskopi će koncept „Family friendly cinema“, koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.
Zoran Savić, direktor CineStar Cinemas Srbija: „Filmska avantura u KIDS CINESTAR dvorani počinje igrom. CineStar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnih vikenda, do najnovije kartice Family Club koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice,  itd. Ideja s KIDS dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Već imamo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvi smo ga predstavili u Srbiji, ali i u regiji. Sve je urađeno da se najmlađi posetioci, ali i njihovi roditelji osećaju prijatno - od predivnog cafe bara za roditelje odmah ispred dvorane, do toaletnog prostora, sve je na dohvat ruke“.
CineStar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za drugi kvartal sledeće  godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.
O kompaniji - Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).
Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa broji 21 multipleks u regionu  i 132 digitalne dvorane, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 21.000 sedišta, a od decembra 2018. prva je uvela i Kids salu u Novom Sadu u svoje prestižne bioskopske formate.
 
Karte za dečju bioskopsku dvoranu KIDS CINESTAR možete kupiti na blagajnama bioskopa i online na linku: http://bit.ly/KidsCineStar

 
 
 
 
 
30.10.2018.
CineStar Cinemas s ponosom najavljuje specijalizovani bioskop za decu, prvi u Srbiji, ali i regiji
KIDS CINESTAR je novi koncept dečje bioskopske dvorane s toboganom i didaktičkim igrama ekskluzivno u CineStaru 4DX Novi Sad u Tržnom centru Big
 
CineStar bioskopi od početka u Srbiju donose jako puno tehnoloških novosti, pa su s razlogom u rangu najmodernijih svetskih bioskopa. Pre nekoliko godina predstavili su nam prvu 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima. Nedavno su prvi lansirali brzo on line plaćanje tj. plaćanje bioskopskih ulaznica kreditnim i debitnim karticama preko web stranice.
Najnoviji projekat CineStar Cinemas KIDS CINESTAR je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci. Mislilo se na sve, od velikog tobogana, kojim se deca spuštaju u bazen s lopticama, didaktičkih igara, vreća za sedenje do drugih na prvo oko manje vidljivih, ali jednako važnih elemenata.

Kids CineStar sala će imati 48 kožnih udobnih sedišta sa držačima za piće i u potpunosti će biti  child frendly, s modifikovanim nivoom zvuka, jačinom svetla i kraćim reklamama. Igranje u sali predviđeno je u periodu od 20 minuta pre početka filma. U prostoru za igru koji je odvojen ogradama, deca će izuvati svoje cipelice i odlagaće ih u posebne ormariće, pa je na taj način rešeno i pitanje higijene.
Ovim novim projektom, CineStar bioskopi će koncept „Family friendly cinema“, koji neguju od početka, dići na još viši nivo, a najmlađim posetiocima će povezati dve stvari koje najviše vole – igranje i film.

Zoran Savić, direktor CineStar Cinemas Srbija: „Filmska avantura u KIDS CINESTAR dvorani počinje igrom. CineStar Cinemas je oduvek bio i porodični bioskop i naša ponuda za decu je jako bogata od proslava rođendana u rođendaonicama, povoljnijih matine termina i porodičnih vikenda, do najnovije kartice Family Club koja nudi odlične pogodnosti i niže cene ulaznica za porodice,  itd. Ideja s KIDS dvoranom bila je da stvorimo prostor u našem bioskopu u kome će deca i roditelji uživati u magiji filmova u dvorani koja je dizajnirana specijalno za njih. Očekujemo jako puno upita za proslave rođendana u ovoj dvorani. Ovo je potpuno novi koncept koji smo razvili i prvo ćemo ga predstaviti u Srbiji, ali i u regiji. Nije zanemarljiva i blizina predivnog cafe bara odmah ispred dvorane, kao i toaletnog prostora, a sve je to nadohvat ruke, da roditeljima bude lakse“.
CineStar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za drugi kvartal sledeće  godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.

O kompaniji - Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa broji 21 multipleks u regionu  i 132 digitalne dvorane, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 21.000 sedišta, a uskoro prva uvodi i Kids salu u Novom Sadu u svoje prestižne bioskopske formate.
14.08.2018.
SKORO 10000 POSETILACA U CINESTAR BIOSKOPIMA
Juče, u ponedeljak 13.8, u bioskopima CineStar tradicionalno je organizovan 'Dan za 160', dan kada su se sve bioskopske ulaznice mogle kupiti po ceni od samo 160 RSD.
CineStarov 'Dan za 160' ove je godine privukao skoro 10.000 posetilaca, čime su CineStar bioskopi postavili novi rekord posete CineStar bioskopima u jednom danu.
Ovom rezultatu je svakako doprinelo i brzo online plaćanje koje je u Srbiji ekskluzivno moguće samo u CineStar bioskopima i to kreditnim i debitnim karticama, kao i Stars Club loyalty karticom.
Sve više posetilaca se odlučuje da njihov izlazak u bioskop počne osmehom i online kupovinom, bez čekanja u redu i odlaska na blagajne.
 
Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodata nekoliko dana pre početka akcije, pa su tako brojni ljubitelji filma mogli juče da uživaju
u aktuelnim bioskopskim hitovima kao što su: 'Nemoguća misija - razilaženje' s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, 'Špijun koji me je šutnuo' urnebesnoj komediji s Milom Kunis
i Kejt MekKinon, animiranom filmu 'Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje'  kao i u mjuziklu 'Mama Mia! Idemo ponovo' i mnogim drugim.  
 
Do danas je u okviru CineStar Cinemas grupe u regiji otvoreno ukupno 20 multipleks bioskopa, sa 129 digitalnih dvorana i preko 20.500 sedišta, što - zajedno s gotovo
četiri miliona posetilaca godišnje - čini CineStar Cinemas najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regionu. Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Srbiji
i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan
od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.
06.08.2018.
SAVRŠEN LETNJI DAN U BIOSKOPU – SVI FILMOVI U CINESTAR BIOSKOPIMA ZA 160 RSD
Obeležite ponedeljak, 13.08.2018., u svojim kalendarima. To je dan koji se ne propušta jer su u svim CineStar bioskopima, ulaznice samo 160 RSD
 
Sredina avgusta je najčešće vreme godišnjih odmora, ali u većini slučajeva i vreme laganog povratka sa istih. Ko kaže da leto u vašem gradu mora da bude neispunjeno i monotono? Za sve ljubitelje velikog platna i najukusnijih kokica, CineStar je i ovog leta pripremio neodoljivu priliku koja se ne propušta. U ponedeljak, 13.08., 'CineStar dan za bioskop', je najbolji bioskopski dan u godini i savršena prilika da se pogledaju najnoviji filmski naslovi po posebnoj ceni od 160 rsd po ulaznici. Idealna prilika za druženje uz raznovrsne žanrove i omiljene glumce definitivno će zaokružiti i ispuniti leto i slobodno vreme.
Svake godine odaziv je sve veći pa  je prošlog leta u filmovima na 'Danu za bioskop' uživalo preko 70 000 posetilaca, čime su CineStar bioskopi postavili novi regionalni rekord posećenosti nekog bioskopa u jednom danu u nedelji.
 
'Dan za bioskop znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 RSD, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su: 'Nemoguća misija - razilaženje' s Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, 'Špijun koji me je šutnuo' urnebesna komedija s Milom Kunis, 'Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje! kao i mjuzikl 'Mama Mia! Idemo ponovo'.
 
Cena takođe uključuje i dodatke poput 3D, love box, VIP sedišta, dužina filma i  extreme.
 
Svi znamo koliko nam je svaki slobodan trenutak dragocen, i zato ne čekajte, već se pobrinite da ga iskoristite kvalitetno i nezaboravno uz svoje najdraže pred velikim bioskopskim platnima CineStar bioskopa, u kojima ćete skupiti i stvarati uspomene kojih ćete se uvek rado sećati. Više informacija, kao i kupovina ulaznica, moguća je online na: https://www.cinestarcinemas.rs/dan-za-160
09.04.2018.
DISTANT SKY – NICK CAVE & THE BAD SEEDS UŽIVO U KOPENHAGENU
EKSKLUZIVNO 12.4. U CINESTARU 4DX NOVI SAD
 
Pripremite se za letnje festivale sa savršenim audiovizuelnim iskustvom u bioskopu! Snimljen u danskoj Royal Areni u oktobru 2017. „Distant Sky“ je u svakom smislu  trijumfalan koncert grupe Nick Cave & The Bad Seeds, koji je režirao nagrađivani reditelj Dejvid Barnar. Izvodeći sjajan materijal sa albuma Skeleton Tree uz već dobro poznate pesme iz Kejvove bogate karijere, prvi nastup nakon 3 godine izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gde god da nastupaju.

Hvaljena turneja benda započela je u Australiji u januaru 2017. pre nego što se preselila u Ameriku i završila se u Evropi, pribavivši im neke od najboljih recenzija u dosadašnjoj karijeri.

★★★★★ “Izuzetan odgovor na nezamislivo.“ The Telegraph
★★★★★ “Veselo i trijumfalno iznad svih očekivanja“. The Guardian
★★★★★ “U nekim trenucima napeto i gromovito, a u drugima  nežno i katarzično. Maestralno.“ The Independent

Koncertom „Distant Sky“ bioskopi CineStar nastavljaju niz sjajnih rok spektakala na velikom platnu, a od septembra smo prikazali „David Gilmour: Live at Pompeii“ i „Black Sabbath: The End of The End“.  Ova savršeni danski nastup grupe Nick Cave & The Bad Seeds možete da pogledate ekskluzivno u biskopu CineStar 4DX Novi Sad.
Uživajte u posebnom bioskopskom iskustvu uz rok spektakl 12. aprila, kada se film prikazuje u celom svetu, a reprize – nema.
Ulaznice su dostupne na https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/distant-sky/5409
27.03.2018.
CINESTAR BIOSKOPI PRVI U SRBIJI UVODE BRZO ONLINE PLAĆANJE BIOSKOPSKIH ULAZNICA DEBITNIM I KREDITNIM KARTICAMA
KUPITE SVOJE BIOSKOPSKE ULAZNICE PUTEM INTERNETA BRZO I SIGURNO BEZ OBZIRA GDE SE NALAZITE
 
CineStar bioskopi u Vojvodini, osim sto su pojam za filmsku zabavu, pojam su i za vrhunsku tehnologiju koju uvode u svoje multiplekse, pa su stoga u rangu najmodernijih svetskih bioskopa. Tako su ekskluzivno u Srbiju u bioskop u Novom Sadu prvi doveli 4DX dvoranu opremljenu specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima, ali su predstavili i eXtreme dvorane, gigantska wall to wall platna, Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema itd.
 
Novi projekat koji nam predstavljaju ovih dana je brzo online plaćanje koje će biti moguće samo u CineStar bioskopima. Do sada je bioskopska publika u Srbiji mogla da kupuje online jedino ako su članovi Loyalty kluba bioskopa, putem Loyalty kartice na koju je bilo potrebno unapred položiti gotovinu. U bioskopima CineStar se uvodi brzo online plaćanje kreditnim i debitnim karticama, konkretno bioskopske ulaznice će biti moguće platiti MasterCard, Maestro, VISA i American Express karticama.
Direktor CineStara Srbija Zoran Savić o ovoj ekskluzivnoj pogodnosti u CineStar bioskopima: „Online plaćanje je svuda u svetu u porastu , a mi smo ponosni da što smo prvi uspeli da omogućimo našim posetiocima da mogu doslovno iz svoje fotelje ili iz kancelarije, tramvaja.. unapred da kupe ulaznicu bez nervoze i čekanja u redu, a moram da napomenem, i i bez rizika, jer su svi podaci zaštićeni u skladu sa međunarodnim standardom PCI DSS LEVEL 1, a sve transakcije autorizuje Banca Intesa Srbija. Korisnik mora da upiše broj svoje kartice, trajanje, CVV i 3Dsecure ako izdavač kartice to traži. Ako korisnik u tom koraku odluči da sačuva podatke svoje kartice, sledeći put će još jednostavnije moći da kupi ulaznicu jer će samo odabrati karticu i neće morati da upisuje više ništa. Verujemo da će brzo online plaćanje naši posetioci brzo prepoznati kao i će im poseta bioskopima CineStar biti još ugodnija “.
Bioskopske ulaznice za bioskope CineStar će biti moguće kupiti online od 27. marta 2018. Sve informacije u vezi brzog online plaćanja moguće je dobiti na www.cinestarcinemas.rs putem koga se online ulaznice i kupuju (https://goo.gl/hNhr1s ).
 
Cinestar bioskopi posluju od 2015. u Vojvodini i prisutni su u gradovima Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Za kraj godine najavljuju svoj prvi beogradski multiplex  u Ada Mallu, za koji se već govori da će biti jedan od najprestižnijih i najlepših svetskih bioskopa.
O kompaniji - Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, pa brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).
Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa broji 20 multipleksa u regionu  i 129 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i preko 20.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu, gde su najveći bioskopski operater, koji u 2018. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.
09.02.2018.
CineLady godine – dame okupirale CineStar bioskope
Sinoć su CineStar bioskopima održane tradicionalne CineLady projekcije filma Pedeset nijansi: Oslobođeni.
 
Povod jeste bio tradicionalan, ali sve ostalo nije. Ono što se dešavalo se može opisati samo rečima totalno ludilo i pomama za sedištima u bioskopima s pet zvezdica. U Cinestarima Pančevo i Zrenjanin su Cinelady projekcije trenutno rasprodate, a u Cinestaru 4DX Novi Sad u TC BiG su „planule“ obe predstave, tako da je bilo potrebno otvoriti vanrednih šest projekcija. Posebno je bilo živo u Novom Sadu uz razuzdani CineLady Party uoči premijere, na kome su srećne pripadnice lepšeg pola uz poklone našeg vernog sponzora Biobaza i loyalty kartice spremljene samo za ovo veče, mogle da uživaju u muzici DJ-a i u obilju pića posluženog od strane prigodno obučenih konobara, koji su ih zagrejali za gledanje dugo očekivanog filma.
 
Sinoć je svaka dama u CineStar bioskopima pronašla svoju omiljenu nijansu, sinoć su dame u CineStar bioskopima bile, u skladu sa naslovom filma, oslobođene problema i stresova i zasijale lepotom koju kao da su dugo čuvale samo za ovu priliku. Svi oni koji su sinoć napravili pravi izbor, dugo će se prepričavati ovo nezaboravno veče i željno iščekivati novo CineLady druženje u bioskopima CineStar 15. marta, kada se prikazuje film „Ja, Tonya“.
 
Fotografije sa ovog događaja možete pogledati na linku: https://we.tl/gHrQw8aYkC
 
Ulaznice za film možete kupiti na blagajni bioskopa i online https://goo.gl/Dx3eRD
22.01.2018.
CINELADY ŽURKA u CineStaru 4DX Novi Sad
PREMIJERA FILMA PEDESET NIJANSI – OSLOBOĐENI
Sreda 7. februar u 19 h 

 
Serijal filmova “Pedeset nijansi” je odavno postao svetski fenomen. Osim što je zaradio blizu milijardu dolara, zagolicao je maštu miliona bioskopskih posetilaca, a premijere su kod dama postale događaj na kome se jednostavno mora biti. CineStar bioskopi će i ove godine obeležiti premijeru najnovijeg nastavka “Pedeset nijansi – Oslobođeni” svojim CineLady projekcijama, a najvrelije će svakako biti u baru na spratu bioskopa CineStar Novi Sad 4DX u tržnom centru BIG, gde će se u sredu 7. februara od 19 sati održati party uz DJ-a, zgodne konobare koji će posluživati piće i prigodne poklone za sve posetiteljke koje kupe kartu za premijeru filma “Pedeset nijansi – Oslobođeni”, koja počinje u 20 sati. Rezervišite ovaj datum u svom planeru, povedite sa sobom svoje žensko društvo i oslobodite se od briga i stresa. Dođite u Cinestar 4dx Novi Sad i pronađite pravu nijansu samo za vas.  
 
Ulaznice kupite već danas na blagajni bioskopa i online na https://www.cinestarcinemas.rs/cinelady
 
Trejler pogledajte na:  https://www.youtube.com/watch?v=aJp2nXogbMk&t=4s
26.09.2017.
CINESTAR LOYALTY CLUB UVEO NOVE POGODNOSTI ZA SVE ČLANOVE
UŠTEDE I DO 50%, NARAVNO ZA ČLANOVE KLUBA
 
Naslov kampanje “Da, ti si naša Zvezda”, najbolje opisuje koliko u bioskopu koji posluje već u tri grada u Vojvodini - Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu - vole svoje verne posetioce. Poseban tretman je za njih osiguran, pa je užitak gledanja najnovijih filmova, u tehnološki najmodernijim dvoranama u Srbiji usput i vrlo isplativ. CineStar Loyalty Club nudi tri vrste kartica, klasičnu Stars Club 2 bonus karticu koja je namenjena svima, Studentsku i Senior karticu. Svakom potrošnjom u bioskopu skupljaju se bodovi koji  se menjaju za gratis proizvode po želji, kupovina i rezervacija ulaznica on line je takođe moguća, a novosti programa su povoljniji rođendani za decu, povoljnijie ulaznice za Spektakle tj. opere i balete, ušteda na baru bioskopa  i do 50%, ali najatraktivnija novost je Super Sreda - specijalna projekcija koju u sva tri grada organizujemo samo za članove Loyalty Cluba. Super Sreda će se u bioskopima CineStar organizovati jednom mesečno i to uvek prve srede u mesecu. Na tu projekciju najnovijeg filma na repertoaru bioskopa, moci će da dođu samo članovi Loyalty Cluba (Senior, Student ili Classic), a ista će uvek imati neku super pogodnost. Prva Super Sreda održaće se 4.oktobra u 20 h u sva tri grada, film na repertoaru je 
”Američki plaćenik”, a pogodnost ovog puta je 1+1 ulaznica gratis, naravno samo za članove CineStar Loyalty Cluba! Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa CineStar, ali moguća je i kupovina on line što vlasnici CineStar Loyalty kartice
 već jako dobro znaju i koriste.
 
Ako nemate CineStar Loyalty karticu, mislimo da je pravo vreme da je otvorite i postanete član. “Da, ti si naša Zvezda” je program koji ti donosi samo pogodnosti i uštede, tako da si sa Loyalty karticama uvek u plusu!
www.cinestarcinemas.rs
18.08.2017.
Saradnja UNICEF-a i CineStar bioskopa- Zajedno za lepše detinjstvo svakog deteta u Srbiji
UNICEF-ovim video apelom za podršku jednakim mogućnostima i srećnijem detinjstvu za svako dete u Srbiji od sada će počinjati filmske projekcije u 18 bioskopskih CineStar sala.  Ovim simboličnim gestom, UNICEF u Srbiji i kompanija  Blitz-CineStar započinju saradnju.
Kratkim video klipom pozivaju se svi ljubitelji filma da se pridruže  Klubu prijatelja UNICEF-a  slanjem SMS poruke na broj telefona 9656, i tako  postanu  redovni mesečni donatori. Sa samo 100 ili 200 dinara mesečno, građani daju podršku  programima UNICEEF-a koji doprinose  da zdravstvene usluge stignu do svakog deteta, da deca pohađaju vrtiće, da dobiju kvalitetno obrazovanje, da žive u porodici koja će ih podržavati da ostvare sve svoje potencijale.
 
“UNICEF u Srbiji je  zahvalan  kompaniji Blitz CineStar za podršku. Bioskop je odavno postao porodično mesto, pa saradnja sa bioskopskim lancem za nas predstavlja prirodan korak. Samo zajedno možemo da napravimo promenu i obezbedimo da svako dete dobije najbolje moguće uslove na samom početku života” izjavila je Vesna Savić Đukić iz UNICEF-a.
 
“Filmska projekcija ponekad učini da se gledaoci iz mraka bioskopske dvorane premeste na neka daleka i lepa mesta, da na čas zaborave na realnost svakodnevnice. Blitz-CineStar, kao društveno odgovorna kompanija, ne zaboravlja na one manje srećne, na one koje čak ni filmska čarolija ne može odvojiti od teškog života. Raduje nas saradnja sa UNICEF-om sa kojim ćemo zajedno imati priliku da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije – a to su deca”, izjavio je Zoran Savić iz Blitz-CineStara.
 
CineStar bioskopi u Srbiji postoje od 2015. godine, a poznati su po vrhunskoj udobnosti i poptunom uživanju u sedmoj umetnosti. U našu zemlju su doneli najsavremenije tehnologije poslednje generacije i vrhunskog dizajna enterijera, ali i 4Dx format.
16.08.2017.
Atomska sreda u bioskopu CineStar Novi Sad 4DX
U sredu 23.08. bioskop CineStar Novi Sad 4DX sprema atomski udar na cene,
jer će odabrani filmovi moći da se pogledaju za samo 130 dinara!
Posetioce čeka atomska prva postava hit filmova u sastavu:
 
Atomska plavuša (jedan od najboljih akcionih filmova godine)
Valerijan i carstvo hiljadu planeta (remek delo Luka Besona, najskuplji nezavisni film svih vremena)
Anabel: Stvaranje zla (trenutno najgledaniji film i u svetu i u Srbiji)
Okto – istraživač dubina, Tvrd Orah 2 – sinhronizovani crtani filmovi za celu porodicu
Mamurni kumovi – nastavak urnebesne komedije
Dunkirk – najnovije remek delo Kristofera Nolana, autora trilogije Crni vitez
 
Za sve posetioce je pripremljen i specijalni meni kokica i pića po akcijskim cenama.
09.08.2017.
Rekordan dan u bioskopskim dvoranama - Preko 70.000 gledalaca juče posetilo CineStar bioskope u regiji
U bioskopima CineStar tražila se ulaznica više, preko 70.000 gledalaca spas od letnjih vrućina potražilo je u CineStar bioskopskim dvoranama uz odlične filmove i još bolje cene. Tradicionalna CineStarova akcija DAN ZA 160! kada cena bioskopske ulaznice iznosi svega 160 dinara, ove godine je okupila preko 70 hiljada posetilaca u regionu, čime su CineStar bioskopi postavili novi rekord posećenosti u jednom danu. Da je vladao veliki interes dokazuje i podatak da je većina projekcija bila rasprodata nekoliko dana pre početka akcije, pa su tako brojni ljubitelji filma mogli juče da uživaju u filmskim naslovima kao što su SF spektakl Luka Besona - Valerijan i carstvo hiljadu planeta, istorijski spektakl Dunkirk reditelja Kristofera Nolana, Planeta majmuna: Rat, kriminalistički triler Zakon jačeg, komedija Mamurni kumovi i mnogi drugi.  
Blitz-CineStar je najveći i najuspešniji bioskopski prikazivač u ovom delu Europe, sa 19 multipleksa u regiji, koji svi zajedno broje 120 bioskopskih dvorana sa preko 19.000 sedišta. Iza uspešnosti Blitz-CineStara stoji kontinuirano ulaganje u razvoj kvaliteta usluge i bioskopskog iskustva, pa se tako CineStar svrstava među najbolje svetske bioskope i po kriterijima opremljenosti dvorana najsavremenijim tehnologijama u skladu s najnovijim svetskim trendovima i standardima. CineStar je prvi u regiji u svoje bioskope uveo digitalnu 3D tehnologiju, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju kao i najsuperiornije bioskopske formate IMAX, 4DX i Gold Class, a ove je godine ekskluzivno predstavio i najnoviji koncept bioskopa Kaptol Boutique Cinema čime je takođe potvdio status lidera na tržištu bioskopskog prikazivaštva u ovom delu Evrope. 
31.07.2017.
CINESTAR DAN ZA 160 – POGLEDAJTE FILMSKE HITOVE U BIOSKOPIMA ZA 160 DINARA

Najbolji bioskopski dan u godini - ponedeljak 7. avgust, u svim CineStar bioskopima u Srbiji ulaznice samo 160 dinara
 
Ljubitelji filma će još jednom doći na svoje jer i ove godine CineStar u svojim multipleksima ima najbolji bioskopski dan – dan za 160!  U ponedeljak, 7. avgusta u svim CineStar bioskopima u Srbiji ne propustite ovaj tradicionalni dan koji se održava već drugo leto za redom,  a nastao je kao CineStarova nagrada svim ljubiteljima filma i vernim posetiocima. Svake godine odziv je sve veći pa  je prošlog leta u filmovima na „Danu za 160“ uživalo preko 10 000 posetilaca!
 
„Dan za 160“ znači da ćete tog dana sve bioskopske ulaznice moći da kupite za samo 160 dinara, a to uključuje i aktuelne bioskopske hitove kao što su SF spektakl Luka Besona - Valerijan i carstvo hiljadu planeta, gde jednu od glavnih uloga igra Kara Delevenj, jedan od najpopularnijih svetskih top modela, ali i Rijana, pevačica koja već dugi niz godina oduševljava milione obožavatelja. Takođe se izdvaja istorijski spektakl Dunkirk reditelja Kristofera Nolana, u kome glavnu ulogu igra Tom Hardi i treći nastavak filma naučnofantastične franšize Planeta majmuna: Rat. A i najmlađi će doći na svoje uz filmske naslove kao što je Grozan ja 3. Cena takođe uključuje i dodatke za 3D, love box, VIP sedišta, dužinu filma i extreme.  Kao savršen dodatak ovom bioskopskom iskustvu s pet zvezdica, CineStar je pripremio i poseban menu s velikim kokicama i gratis pićem.
 
Ovo je takođe prilika da doživite posebno filmsko iskustvo i u jednom od najmodernijih i najlepših bioskopa u zemlji – Cinestar Novi Sad 4DX –  a iznad svega da već od 475 dinara uživate u jedinstvenim 4DX projekcijama, koje svojim pokretnim sedištima i specijalnim efektima dovode gledaoce u samo središte događanja na filmskom platnu.
  
Savetujemo da zbog sve većeg odziva posetilaca, što pre kupite ulaznicu za „Dan za 160" tj. za projekcije 7. avgusta  i priuštite sebi nezaboravno letnje, filmsko veče uz cenu koja je prihvatljiva za svačiji džep. Zbog ogromnog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati, ali kupovina je moguća on line i na blagajnama CineStar bioskopa.
 
Više informacija, kao i kupovina ulaznica moguća je online na: https://www.cinestarcinemas.rs/
14.11.2016.
Film „ Fantastične zveri i gde ih naći“ nakon višegodišnjeg iščekivanja ove nedelje konačno dolazi u CineStar bioskope
Najbolje mesto gde možete da pogledate ovaj film jeste u bioskopu CineStar u Novom Sadu. Uz pomoć najnovijih tehnologija prikazivanja filmova bioskop CineStar Novi Sad 4DX svakog gledaoca direktno vodi u magični svet Fantastičnih zveri. Vrhunska 4DX tehnologija oživljava dešavnja sa filmskog platna i gledaoca stavlja u centar akcije. Novosadska premijera filma „ Fantastične zveri i gde ih naći“ održaće se u Cinestar 4DX bioskopu u TC Big u sredu 16. decembra u 20.15. 
 
Film „ Fantastične zveri i gde ih naći“ vrhunsko je filmsko ostvarenje koje u potpunosti iskorišćava sve prednosti koje 4DX tehnologija pruža. Verujte nam da ćete, ukoliko ovaj film pogledate u CineStar - u Novi Sad doživeti ovaj magični svet kao da ste zaista u njemu. Pored 4DX formata film „ Fantastične zveri i gde ih naći“ možete pogledati i u još jednom originalnom CineStar formatu „ Extreme“ . 
 
Oni srećnici koji uspeju da nabave karte za pretpremijeru filma „ Fantastične zveri i gde ih naći“ moćiće da uživaju i u performansu koji će biti organizovan neposredno pred početak filma u 18.30. Posetioci će moći da se druže sa pravim čarobnjacima i da vide prave magične relikvije koje će biti izložene u foajeu bioskopa, a svakog posetioca očekuje i poklon album samolepljivih sličica u izdanju kuće „ Panini“.
 
Film je nastao prema poslednjem delu poznate britanske spisateljice Dž. K. Rouling. autorke serijala o čarobnjaku Hari Poteru. U glavnoj ulozi gledaćemo Edija Redmejna koji će glumiti čarobnjaka Njuta  Skadmandera. Radnja se događa 70 godina pre nego što je saga o Hari Poteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Hari čitao pre odlaska u Hogvorts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.
 
Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cinestar 4DX koji se nalazi u Šoping centru BIG, kao i online na sajtu CineStar-a https://goo.gl/mfyLmZ
 
Deo čarobnjačkog sveta otkrijte u trejleru:
 
https://youtu.be/A7Q7H5su_4I
16.09.2016.
​CineStar bioskopi akcijom „Ponosi na domaći film“
CineStar bioskopi akcijom „Ponosi na domaći film“ i darovanjem posetilaca za kupovinu ulaznica za domaći film podstiču razvoj i uspeh domaće kinematografije
 
Blitz-CineStar, vodeći prikazivač u regiji, a u Srbiji prisutan u Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu želi da podstakne razvoj i napredak domaćeg filma i da ga približi gledaocima:
 
„Pronašli smo način podrške domaćem filmu tako što darujemo one koji kupe ulaznicu za isti. Smatramo da će ovaj dugoročni projekat CineStar Loyalty cluba zaista podržati domaći film jer darovanjem duplih bodova za kupovinu ulaznice stimulišemo gledaoce da dođu u bioskop i da pogledaju domaći film. Tom uštedom su posetioci zadovoljni i iskreno se nadamo da će domaći  film u našim bioskopima imati još više posetilaca, što je izuzetno važno za domaću kinematografiju, izjavio je Zoran Savić, član uprave Blitz CineStara prilikom predstavljanja novog projekta „Ponosni na domaći film“ koji ima za cilj da približi publici domaći film i da doprinese njegovom razvoju i uspehu.
 Domaći film ima nesporne kvalitete i ide u korak sa trendovima moderne kinematografije u svetu, ali često puta, u bogatoj ponudi svetskih blokbastera, zaboravljamo na kvalitetne domaće filmove i užitak gledanja tih filmova na velikim platnima. Film je uspešan onoliko koliko ima gledalaca, stoga smo mi važna karika u uspehu domaće kinematografije.
 
CineStar podržava domaći film putem Loyalty kartice: za svaku kupovinu ulaznice za domaći film gledalac će dobiti duple bodove na svojoj kartici.
Prikupljeni bodovi se mogu koristiti za kupovinu proizvoda, hrane i pića  na koncesijama u bioskopu, pa je dupla ušteda garantovana posetiocima.
Stoga, osim kupovine ulaznica on line i prikupljanja bodova i ušteda, CineStar Loyalty kartica podstiče i  uspeh domaće kinematografije. 
Akcija „Ponosni na domaći film“ i dupli bodovi na Loyalty kartici CineStara vas očekuju već sa jesenjim programom domaćih filmova Jesen samuraja, Stado i dr. Zatražite svoju Stars Club 2xbonus karticu na blagajni CineStar bioskopa.

Više informacija o CineStar Loyalty klubu potražite na:  https://www.cinestarcinemas.rs/stars-club-2xbonus-kartica
 
Iskoristite ovu bioskopsku super priliku za uštedu već s domaćim filmom Jesen samuraja koji počinje igrati u svim CineStar bioskopima od 5.10., a čija će se svečana premijera u Novom Sadu održati 5.10. u 19:45 u CineStaru u BIG centru. Pretprodaja ulaznica je otvorena https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/jesen-samuraja/3925 .
 
 
19.08.2016.
Pogledajte najveće hitove u bioskopima CineStar za svega 160 dinara
Filmoljupci pažnja, multipleksi CineStar će u sredu, 24.08. prirediti pravu letnju poslasticu pod nazivom DAN ZA 160!. Akcija DAN ZA 160! održaće se po prvi put u svim CineStar bioskopima (Pančevo, Zrenjanin i Novi Sad 4DX), a cilj akcije je da svima omogući da dožive najveće hitove u bioskopima s pet zvezdica.

Tog dana sve bioskopske ulaznice moći će da se kupe za 160 dinara, a to uključuje i mega filmske naslove kao što su Odred otpisanih (koji se može pogledati i u 4DX sali u Novom Sadu), Psi rata, Petlja i Džejson Born. Cena takođe uključuje i dodatke kao što su 3D, Love Box, VIP sedišta, dužina filma i extreme. Jedini dodatak koji će se naplaćivati po standardnoj ceni od 315 dinara je za salu 4DX, ali na osnovnu cenu od 160 dinara, to će ipak biti najpovoljniji 4DX doživljaj. Kako bi poslastica bila ne samo letnja, nego i slasna, u ponudi će se naći i povoljni meni u kome se nalaze velike kokice, veliko točeno piće i gratis Coca Cola.

Zato kupite već sada ulaznice u pretprodaji za 24.08. i priuštite sebi i svojim najdražima filmsko veče ispunjeno zabavom, akcijom i smehom, uz cenu koja je prihvatljiva za svačiji džep.
Zbog ogromnog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati, ali kupovina je moguća on line i na blagajnama.

Više informacija, kao i kupovina ulaznica na: www.cinestarcinemas.rs/dan-za-160
 
18.07.2016.
Planule karte za 4DX dvoranu
VIŠE OD 5.500 POSETILACA U PRVA TRI DANA RADA NOVOSADSKOG CINESTAR BIOSKOPA
Novi Sad, 18.jul 2016 – U prva tri dana rada, novootvoreni novosadski CineStar bioskop - najveći u Vojvodini i najmoderniji u našoj zemlji -  ugostio je više od 5.500 posetilaca! Najveće interesovanje pobudile su projekcije u 4DX dvorani, za koju su tokom vikenda karte rasprodate odmah po puštanju u prodaju, dok su se među najgledanijim ostvarenjima našli filmovi Legenda o Tarzanu i Ledeno doba: Veliki udar.
Podsetimo, novosadski multipleks otvoren je u petak, dvočasovnim nastupom DJ-a, besplatnim pićem, kokicama i tradicionalnim petominutnim vatrometom za nekoliko hiljada posetilaca. Već prvoga dana prodato je više od 2.000 ulaznica, a na repertoaru su se uz Ledeno doba i Legende o Tarzanu našli i Veliki dobroćudni džin, Obaveštajci, Velika iluzija 2, Dan nezavisnosti: Nova pretnja, Dok nisam srela tebe, U potrazi za Dori i Prizivanje zla 2.
Novi bioskop prvi je i jedini sa 4DX dvoranom u Srbiji - opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosni efektima. Ovaj multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar - najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, ovo velelepno zdanje prostire se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi centra Big.
Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, samo su neke od tehničkih karakteristika i superiornosti novog bioskopa kompanije CineStar. Osim 4DX sale novosadski multipleks ima i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu –specijalni CineStar standard. Sve dvorane su ne samo tehnološki superiorne, već i komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge. Tu su i kožne VIP fotelje, atraktivna ljubavna i Love Box sedišta, sa efektom separea, namenjena parovima koji žele intimu.
Pored bioskopskih dvorana, novosadski multipleks ima dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.
 
O KOMPANIJI BLITZ-CINESTAR
O kompaniji- Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).
Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  i 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.
https://www.cinestarcinemas.rs
 
 
KONTAKTI
Osoba za kontakt sa medijima :
Marija Veličković
+381 63 336 913
mvelickovic@newmediateam.rs
…................................................
Direktor Blitz-CineStar za Srbiju:
Zoran Savić
Tel/Fax + 381 11 382 0 383
zoran.savic@blitzgroup.eu
Aviv Retail Park, Miloša Obrenovića 12, Pančevo
 
 
16.07.2016.
Prvoga dana prodato više od 2.000 karata
NAJVEĆI BIOSKOP U VOJVODINI OTVOREN PRED NEKOLIKO HILJADA NOVOSAĐANA
 
Novi Sad, 16. jul 2016 –  Najveći bioskop u Vojvodini i najmoderniji u Srbiji – novosadski CineStar 4DX, koji se sa 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje prostire na čak 5.000 kvadrata zasebne zgrade Centra Big, juče je svečano otvoren nastupom DJ-a, besplatnim pićem i kokicama, kao i tradicionalnim petominutnim vatrometom za nekoliko hiljada Novosađana. Uprkos lošem vremenu zbog kog je otkazana žurka na otvorenom, interesovanje posetilaca je bilo ogromno - prodato je više od 2.000 ulaznica, a karte za filmske projekcije u 4DX dvorani planule su u prvih sat vremena od otvaranja blagajni.
 
Malo pre početka prikazivanja prvih filmova, održana je i zvanična ceremonija otvaranja. Uglednim zvanicama iz kulturnog, sportskog i privrednog života vojvođanske prestonice, poput Igora Mirovića, predsednika Pokrajinske vlade, zatim Jovane Balašević, glumice, Vladimira Cvetkovića, foto-modela, Jelene Buče, članice benda Frajle, glumaca iz popularne serije Dnevnjak, Nenada Pagonisa, višestrukog svetskog prvaka u kik boksu, Ive Obradović, veslačice, Jelene Graovac, bivše reprezentativke u karateu, Mare Skendžić Reljić, urednice zabavnog programa RTV Vojvodine… i brojnim drugima obratili su se Zoran Savić, direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju i Robert Jahav, direktor kompanije BIG Cee, dok je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada bioskop zvanično proglasio otvorenim.
„Novosadski multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar - najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Za nama su meseci požrtvovanog i uzbudljivog rada na izgradnji bioskopa koji će biti dostojan ovog grada. Građani Novog Sada bili su sve vreme naša najveća inspiracija i motivacija da uvek damo malo više – da budemo još bolji i kreativniji. Hvala vam što večeras sa nama proslavljate ovaj uspeh, jer se prave filmske i životne magije događaju samo u punim bioskopskim salama“, rekao je Zoran Savić direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju.
Robert Jahav, direktor kompanije BIG Cee izrazio je veliko zadovoljstvo zbog učešća TC BIG u ovom velikom i značajnom projektu koji će građanima Novog Sada doneti najmoderniji bioskop u Srbiji sa 4DX formatom i istakao da će ova kompanija nastaviti da podržava CineStar u stvaranju najuzbudljivije i najkvalitetnije filmske zabave. 
 Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada rekao je da Novosađani zaslužuju ovako moderan multipleks, opremljen prema najsavremenijim tehničkim standardima, u kojem će moći da na pravi način uživaju u filmovima. On je dodao da, uprkos razvoju tehnologije i medija koji danas omogućavaju ljudima da novija filmska ostvarenja gledaju kod kuće, veruje da bioskop nikada neće izaći iz mode:
„Gledanje filma na velikom platnu ima posebnu čar i pregršt prednosti. Očekuje nas jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica koje nudi ovaj multipleks. Za nas je značajno što će poseta ovom bioskopu sada predstavljati i mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu“, rekao je gradonačelnik i dodao da „u želji da u CineStaru gledamo premijere najboljih domaćih i svetskih filmskih hitova, proglašava bioskop otvorenim.“
Podsetimo, novosadski CineStar bioskop je prvi i jedini sa 4DX dvoranom u Srbiji - opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.
Osim 4DX sale novosadski multipleks  ima i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni CineStar standard. Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, su samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti ovog bioskopa. Sve sale su komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu.
Novosadski multipleks ima dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.
 
O KOMPANIJI BLITZ-CINESTAR
O kompaniji- Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).
Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  i 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.
 
https://www.cinestarcinemas.rs
 
KONTAKTI
Osoba za kontakt sa medijima :
Marija Veličković
+381 63 336 913
mvelickovic@newmediateam.rs
…................................................
Direktor Blitz-CineStar za Srbiju:
Zoran Savić
Tel/Fax + 381 11 382 0 383
zoran.savic@blitzgroup.eu
Aviv Retail Park, Miloša Obrenovića 12, Pančevo
14.07.2016.
CINESTAR OTVARA NAJVEĆI BIOSKOP U VOJVODINI 15. JULA

Spektakularna žurka za sve Novosađane
CINESTAR OTVARA NAJVEĆI BIOSKOP U VOJVODINI 15. JULA

 
Novi Sad, 12. jul 2016 –  Besplatno piće i kokice, nesvakidašnja akrobacija kaskadera maskiranih u filmske superheroje, grafiteri, plesni nastup Vojvodine dens, akrobate sa vatrom i led-svetlima, scenska šminka, tradicionalni petominutni CineStar vatromet i nastup DJ-a …
Ova i druga brojna iznenađenja očekuju posetioce žurke kojom će u petak 15. jula na platou ispred zgrade bioskopa u TC BIG sa početkom u 19 sati, biti svečano otvoren novi CineStar multipleks  -  najveći u Vojvodini, najmoderniji i prvi sa 4DX formatom u našoj zemlji. Ulaz na ovu spektakularnu dvočasovnu proslavu biće slobodan za sve građane.
Iste večeri, od 19.20, počeće i prve filmske projekcije. One najsmelije i najkreativnije, koji se na otvaranju pojave maskirani u filmske junake, očekuju besplatne karte za bioskop, dok će zahvaljujući specijalnoj CineStar akciji 1+1, posetioci uz svaku kupljenu ulaznicu dobiti još jednu na poklon. Na repertoaru će se prvoga dana naći neki od trenutno najpopularnijih holivudskih blokbastera -  Legenda o Tarzanu, Ledeno doba: Veliki udar, Veliki dobroćudni džin, Obaveštajci, Velika iluzija 2, Dan nezavisnosti: Nova pretnja, Dok nisam srela tebe, U potrazi za Dori i Prizivanje zla 2.
„Ovo je za nas bio važan i neverovatno uzbudljiv projekat. Želimo da makar deo tog uzbuđenja podelimo sa Novosađanima koji su bili naša najveća inspiracija tokom izgradnje ovog multipleksa. Zbog toga smo za njih pripremili spektakularnu dvočasovnu žurku, sa atraktivnim programom, besplatnim pićem i kokicama. Naše goste očekuju i brojna iznenađenja i nagrade“, rekao je Zoran Savić, direktor kompanije Blitz CineStar za Srbiju.
 
On je dodao da posetioci novosadskog bioskopa nakon otvaranja mogu da očekuju prepoznatljive CineStar akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, online kupovinu bioskopskih ulaznica, matine za porodice i decu, Mog CineUtorka - povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana i lojalti programe, besplatan parking…
Podsetimo, novosadski CineStar bioskop biće prvi i jedini sa 4Dx dvoranom u Srbiji - opremljenom specijalnim sedištima koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, senzorima za intenzivne mirise, nalete vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatnim svetlosnim efektima.
Ovaj multipleks treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar - najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, ovo velelepno zdanje prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi TC BIG. Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu – specijalni CineStar standard.
Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, biće samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti ovog bioskopa. Sve sale biće komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge, kožnim VIP foteljama, atraktivnim ljubavnim i Love Box sedištima, namenjenim parovima koji žele intimu.
Novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.
 

O KOMPANIJI BLITZ-CINESTAR
O kompaniji - Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je nakon četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).
Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  i 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19.000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.
 
 
27.06.2016.
Prvi 4DX filmski format sredinom jula stiže u Srbiju

CINESTAR OTVARA NAJVEĆI BIOSKOP U VOJVODINI

Novi Sad, 27. jun 2016 - Specijalna sedišta koja se pomeraju zajedno sa filmskim slikama na platnu, intenzivni mirisi, naleti vetra, vode, magle, mehurića, kao i neverovatni svetlosni efekti…
Ovi i mnogi drugi uzbudljivi i do sada neviđeni sadržaji čekaju sve posetioce prve 4DX sale u Srbiji, koja će biti otvorena sredinom jula u novosadskom centru Big, u sklopu novog CineStar bioskopa - najvećeg u Vojvodini i najmodernijeg u našoj zemlji.
Multipleks, koji će uskoro svoja vrata otvoriti za sve ljubitelje filma, treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije Blitz CineStar - najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, ovo velelepno zdanje prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi centra Big.
CineStar u Srbiju donosi potpuno nov bioskopski 4DX format, koji za ljubitelje sedme umetnosti znači nesvakidašnji i intenzivan filmski doživljaj. Pokretna sedišta savršeno simuliraju adrenalinsku brzu vožnju, kretanje kroz svemir, letenje ili plivanje… Snažni naleti vetra, vode, mehurića, magle, kišne oluje, munje i posebni mirisi - poput kafe, baruta, zapaljenih guma, gledaocima omogućavaju da zaista prožive slike sa bioskopskog platna i zaista budu deo filma, kako i slogan glasi. 4DX dvorana opremljena je Barko laserskim projektorom najnovije generacije, inače jedinog na teritoriji cele bivše Jugoslavije, koji ostvaruje bolji kontrast slike. To je od ključnog značaja za današnji digitalni bioskop, pogotovo kada se radi o 3D filmovima“ rekao je Zoran Savić, direktor Blitz CineStar za Srbiju.
On je dodao da će posetioci novog bioskopa moći da očekuju premijere najnovijih i najpopularnijih holivudskih blokbastera paralelno sa svetskim premijerama, ali i alternativne sadržaje poput programa Royal Opera House, kao i live prenose koncerata, mjuzikla i utakmica objedinjenih pod nazivom „Spektakli u CineStar-u“.
Gigantska wall-to-wall platna, najnovija tehnologija, poput Dolby Digital EX i DTS zvučnog sistema, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, biće samo neke od tehničkih karakteristika i superiornosti novog bioskopa. Osim 4Dx sale novosadski multipleks imaće i ultimativne RealD 3D dvorane, kao i eXtreme salu –specijalni CineStar standard.
 „Platno u eXtreme sali, veliko je čak 120 kvadratnih metara i premazano srebrom. Na njemu filmovi oživljavaju uz pomoć najmodernijeg i najsvetlijeg Barko projektora na svetu, koji je uvršten i u Ginisovu knjigu rekorda. Sve naše dvorane su ne samo tehnološki superiorne, već i komforne, sa velikim i nestandardnim razmakom za noge. Tu su i kožne VIP fotelje, atraktivna ljubavna i Love Box sedišta, sa efektom separea, namenjena parovima koji žele intimu“, objasnio je Savić i dodao da posetioce očekuju i prepoznatljive CineStar akcije poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matinea za porodice i decu, Mog CineStar utorka - povoljnijeg dana za bioskop, zatim proslave rođendana i lojalti program, besplatan parking…
 
 
Pored bioskopskih dvorana, novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.
U Vojvođanskom multipleksu biće moguće organizovanje različitih susreta i skupova – poslovnih sastanaka ili privatnih proslava. Novosadski CineStar će tako biti, ne smo mesto najbolje filmske zabave, već i celodnevnog i kvalitetnog provoda za celu porodicu.
Novosađani će imati mogućnost da ulaznice kupuju i online - brzo, jednostavno, sigurno i bez čekanja u redovima - putem veb stranice ili preko IcineStar aplikacije.
10.02.2016.
U srcu Banata otvoren drugi po redu CineStar bioskop

VIŠE OD 700 ZRENJANINACA NA OTVARANJU BIOSKOPA SA 5 ZVEZDICA

Zrenjanin, 10. februar - Više od 700 zvanica sinoć je prisustvovalo svečanom otvaranju najsavremenijeg CineStar bioskopa sa pet zvezdica koji se sa četiri dvorane i 500 mesta prostire na više od 1.500 metara kvadratnih u zrenjaninskom Aviv Parku.
Osim velikog broja gostiju, među kojima su bili trofejna plivačica Miroslava Najdanovski, jedan od vodećih domaćih pisaca Uglješa Šajtinac, muzičar i glumac Vladimir Marković Looney, operski pevači Dragana i Ljubomir Popović, spektakularni petnaestominutni vatromet, projekcije najnovijih holivudskih blokbastera i sjajna atmosfera, pokazali su da je sve spremno za današnji zvanični početak rada bioskopa.
Ovoliki odaziv Zrenjaninaca na svečanom otvaranju, pokazatelj je da smo doneli pravu odluku da naš drugi objekat otvorimo baš ovde, u srcu Banata. Ovo je drugi multipleks u Srbiji koji kompanija Blitz CineStar otvara i ovu investiciju smo lako realizovali zahvaljući odličnoj saradnji i velikoj podršci lokalne samouprave. Prezadovoljni smo što smo dobili priliku da doprinesemo kulturnom životu Zrenjanina i zato ćemo se truditi da na repertoaru imamo aktuelne filmske blokbastere, koje ćemo prikazivati paralelno sa svetskim premijerama. Kao i svuda u regionu gde se nalaze naši bioskopi, omogućili smo visok nivo usluge, po kojoj je lanac bioskopa CineStar prepoznatljiv”, rekao je Zoran Savić, direktor Blitz CineStara-a za Srbiju, prilikom svečanog otvaranja.
CineStar objekat u Zrenjaninu se ističe po svom neobičnom enterijeru i činjenici da je trenutno najmoderniji bioskop u Banatu.  Objekat se sastoji se od četiri bioskopske sale koje su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledaocima pružaju pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sistem.
Posebni novitet za zrenjaninski bioskop je dečija igraonica i rođendaonica koja se prostire na 80 kvadratnih metara i koja je opremljena Play Station konzolama i svim drugim pogodnostima koje su namenjene najmlađim posetiocima. Veoma se vodilo računa o osobama sa posebnim potrebama, kojima  je liftom olakšan pristup salama, gde za njih postoji rezervisano mesto.
Među salama se izdvaja najveća i najbolja eXtreme sala, koja predstavlja specijalni CineStar standard. Karkateristična je po ogromnom platnu veličine 100 metara kvadratnih, koje je premazano srebrom, a na kom se emituje kristalno čista slika uz pomoć Barko filmskog projektora, najsvetlijeg projektora na svetu i Ginisovog rekordera. Zrenjaninci će takođe imati priliku da filmove prate iz komfornih i do sada neviđenih ljubavnih, VIP i Love Box sedišta,  koja već izazivaju ogromnu pažnju.
 “Osim najaktuelnijih holivudskih blokbastera u CineStaru ćemo voditi računa i o alternativnim sadržajima, te pružiti priliku i mladim autorima da predstave svoja filmska ostvarenja. Publika će dobiti prvi put priliku da pogleda prenose: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”, skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu. Omogućili smo "Moj CineStar utorak" - povoljnije dane za bioskop, "Zvezda je rođena" - proslave rođendana, zatim lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking. Ovo su samo neki od programa s kojima će Zrenjaninici već sutra 10. februara upoznati.  S obzirom na to da želimo da doprinesemo kvalitetu kulturnog života grada Zrenjanina, CineStar neće biti puki emiter već topli dom i glavno mesto okupljanja ljudi iz filmske, pozorišne i muzičke produkcije”, istakao je Savić.
Duško Radišić, zamenik gradonačelnika Zrenjanina rekao je da nakon otvaranja Aviv Parka, Zrenjanin danas dobija još jedan reprezentativni prostor kojim se zaista može podičiti.
Drago mi je što je kompanija CineStar prepoznala naše potencijale i označila Zrenjanin kao dobro mesto za investiranje i razvijanje svog prepoznatljivog brenda. Kulturna tradicija našeg grada je izuzetno duga, bogata i značajna. Podsećam da se ovde nalazi najstarija pozorišna sala u zemlji, da je naš muzej među najuspešnijima u Srbiji, da su ovde ponikli najbolji horovi u Evropi i na svetu, da se u Zrenjaninu okupljaju vrhunski slikari, književnici, muzičari instrumentalisti... U tom svetlu treba posmatrati i otvaranje ovog novog hrama filmske umetnosti, koji nije samo običan bioskop, već nešto što će doprineti razvoju kulturne ponude grada u širem smislu i postati, iskreno verujem, mesto čestih susretanja svih generacija”, podvukao je Radišić.
On je dodao da lokalna administracija čini napore da uposli sve Zrenjanince, da unapredi gradsku infrastrukturu, da dovede investitore, ali i da obogati kulturne sadržaje i prezentuje ih sugrađanima istovremeno kada to čine i najveće svetske metropole.
A to će se upravo dešavati u CineStaru kada budu stizala najnovija filmska ostvarenja. Sa željom da ih bude što više u narednom periodu i sa očekivanjima da će se publika u velikom broju vraćati u bioskop, čestitam CineStaru početak rada u Zrenjaninu”, zaključio jezamenik gradonačelnika.
Prvog  radnog dana bioskopa, 10. februara ljubitelje filma očekuju pretpremijere dva nova holivudska hita – „Deadapool“ i „Kako biti solo“, za koji su online rezervacije krenule još pre svečanog otvaranja, zbog velike zainteresovanosti za ove ekskluzivne projekcije.
CineStar bioskop u Zrenjaninu predstavlja drugi objekat komanije Blitz CineStar, koji je otvoren nepuna dva meseca nakon uspešnog početka rada bioskopa u Pančevu. Naredni najavljeni projekat smešten je u Novom Sadu i predstavljaće najmoderniji bioskop u Vojvodini.
*****************************
O kompaniji- Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).
Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  i 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19 000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.
 
www.cinestarcinemas.rs
Kontakti :
Osoba za kontakt sa medijima :
Marija Veličković
+381 63 336 913
mvelickovic@newmediateam.rs
www.cinestarcinemas.rs
 Direktor Blitz-CineStar za Srbiju:
Zoran Savić
Tel/Fax + 381 11 382 0 383
zoran.savic@blitzgroup.eu
Aviv retail park
Milosa Obrenovica 12, Pančevo
www.cinestarcinemas.rs
04.01.2016.
Humanitarna akcija u Pančevu

Božić u CineStaru za mališane bez roditeljskog staranja


Pančevo, 4. januar 2016. – Deca i mladi iz Doma za nezbrinutu decu „Spomenak” proveli su zabavno praznično popodne u pančevačkom CineStar bioskopu uz projekciju filma „Božić kod Kuperovih".
Na poziv Uprave novootvorenog bioskopa deca su imala priliku da osete praznični duh, uživaju u kokicama, sokovima i svim pogodnostima najsavremenije eXtreme sale i neponovljivog bioskopskog iskustva sa 5 zvezdica.
„Osoblje Cinestara nas je prijatno iznenadilo i ulepšalo nam je početak 2016. godine. Sama izgradnja ovog velikog bioskopa je već tokom leta izazvala veliku radoznalost kod naše dece i osvojila njihova srca u želji da što pre posete ovaj bioskop” - rekla je direktorka Doma Tanja Lukić i dodala:
„Ova deca imaju veliko srce i pružaju veru da je svet ipak lepo mesto. Zahvaljujući Vama, ljudima dobre volje, kao i onima koji na dnevnom nivou rade sa njima uvek se povećavaju šanse da ona napreduju u životu. Mi se svakodnevno trudimo da doprinesemo razvoju njihovog života , kako bi im stvorili uslove za bolju i sigurniju budućnost.  Bioskop svakako predstavlja lepšu  stranu života i jedan je od značajnog segmenta njihovog društveno-kulturnog života i iskreno se nadam da je ovo danas samo početak jedne lepe saradnje  CineStara i naše kuće, a sve za dobobit naše dece, koja se nalaze na smeštaju.“
Zoran Savić, direktor Blitz CinaStar za Srbiju, istakao je da su vrata CineStar multipleksa tradicionalno otvorena za decu bez roditeljskog staranja i izrazio veliko zadovoljstvo na prilici da bude domaćin mladim gostima iz „Spomenka“.
„Mnogi naši sadržaji posvećeni su upravo najmlađima. Cilj današnje akcije je bio da deci grada Pančeva koja nemaju mogućnosti, pružimo u ove praznične dane isto zadovoljstvo i uživanje u bioskopu kao onima koji to mogu i koji su već naši posetioci. Drago nam je što možemo makar simbolično da pomognemo lokalnoj zajednici i radujemo se već najavljenoj novoj poseti, istakao je Savić.
Dom „Spomenak“ zbrinjava decu i mlade od sedam do 26 godina, bez roditeljskog staranja, kao i decu sa smetnjama u razvoju. Ova ustanova prepoznatljiva je po neverovatnoj energiji i trudu njenih zaposlenih da deci pruže vaspitanje, ljubav i finansijske uslove koji će im nadomestiti ono što im nedostaje.
U okviru doma „Spomenak“ postoji i prihvatilište - kratkotrajan smeštaj dece i omladine kojoj je on hitno potreban, a u okviru kojeg se obezbeđuje smeštaj, hrana i primena zdravstvenih mera do iznalaženja trajnijeg rešenja od strane nadležnog organa starateljstva. Deca iz prihvatilišta su takođe u potpunosti uključena u redovne aktivnosti Doma i pružaju im se podjednake mogućnosti adaptacije, obrazovanja, kreativnog angažovanja, kao i deci na stalnom smeštaju u Domu.
 
**** O kompaniji Blitz CineStar- Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina I dr.)
Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. U pitanju su bioskopi u Pančevu, Zrenjaninu I Novom Sadu. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa i jedan od najuticajnijih regionalnih brendova  sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  I 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19 000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.
 
 
www.cinestarcinemas.rs
Kontakti :
 
Osoba za kontakt sa medijima :
Marija Veličković
+381 63 336 913
mvelickovic@newmediateam.rs
www.cinestarcinemas.rs
 
Direktor Blitz-CineStar za Srbiju
Zoran Savić
Tel/Fax + 381 11 382 0 383
zoran.savic@blitzgroup.eu
Aviv retail park
Milosa Obrenovica 12, Pančevo
www.cinestarcinemas.rs
17.12.2015.
U Pančevu, u Aviv Parku, otvoren prvi CineStar u Srbiji

CINESTAR BIOSKOPSKO ISKUSTVO SA PET ZVEZDICA OD SADA I U SRBIJI!

Pančevo, 17. decembar 2015 –  Spektakularni petnaestominutni vatromet, koktel, DJ nastup i projekcije četiri najnovija filmska ostvarenja, juče su obeležili svečano otvaranje prvog CineStar bioskopa u Srbiji – u pančevačkom Aviv Parku. Pančevci Dušan Borković, evropski prvak u automobilizmu, Nađa Higl, naša trofejna plivačica, Žikica Milosavljević, nekadašnji reprezentativac u rukometu, Nemanja Ahčin, fudbaler Crvene zvezde, a zatim i naš proslavljeni glumac Mima Karadžić, mladi glumci Ana Mandić i Stefan Bundalo, reditelj Milan Todorović, frontmen Beogradskog sindikata Škabo, estradni umetnik Ekstra Nena, TV lica Maja Manojlović i Tanja Rađenović bili su samo neki od uglednih gostiju iz sveta umetnosti, filma, kulture i sporta, koji su svojim dolaskom uveličali gala proslavu povodom dolaska kompanije Blitz CineStar na naše tržište - vlasnika najvećeg lanca multipleksa i jednog od najuticajnijih regionalnih brendova.
CineStar multipleks u Pančevu, sa redovnim projekcijama počeće već danas i to sa emitovanjem dugoočekivanog nastavka kultnog filmskog serijala „Ratovi zvezda“ sa čijim likovima su zvanice sinoć mogle da se fotografišu. ”STAR WARS: Buđenje sile”, kao najočekivaniji film godine, preporučeno je pogledati u eXtreme dvorani za potpuno uživanje.
Gosti nisu krili oduševljenje modernim enterijerom bioskopa, ali i veličinom platna, jačinom zvuka i ukupnim doživljajem. U vrhunski opremljenom prostoru od 1500 kvadrata nalaze se 4 digitalizovane i veoma komforne dvorane od kojih je jedna eXtreme sala, specijalni CineStar standard koja je jedna od potpuno novih stvari na našem tržištu. Njena glavna karakteristika je kristalno čista slika. Platno veliko čak 100 kvadratnih metara je premazano srebrom, a filmovi na njemu oživljavaju uz pomoć najmodernijeg Barko projektora koji je uvršten u Ginisovu knjigu rekorda kao najsvetliji bioskopski projektor na svetu. Nakon govora zvanice su ušle na projekciju najnovijih američkih ostvarenja: „Božić kod Kuperovih”, „U srcu mora”, „Igra gladi”, kao i svetskom premijerom „Zločin na talasima” (nedelju dana pre premijere u Sjedinjenim Američkim Državama).
Direktor Blitz CineStara za Srbiju, Zoran Savić istakao je da je nakon 14 najsavremenijih bioskopa u regionu Pančevo samo početak i najavio otvaranje drugog bioskopa u Srbiji, i to u Zrenjaninu za dva meseca.
„Posetioci našeg bioskopa već od četvrtka 17. decembra moći će da gledaju filmove po redovnom bioskopskom repertoaru. Kako su naš zaštitni znak najaktuelniji holivudski blokbasteri, vrata za sve posetioce otvorićemo projekcijama legendarnog nastavka Ratova zvezda. CineStar je bioskop sa pet zvezdica zbog niza faktora, ali prvenstveno dugogodišnjeg znanja I iskustva koje je primenjeno na to da se posetioci bolje osećaju u našim bioskopima, od  komfora koji nudimo u našim sedalima, stadionskog sedenja, velikog I nestandardnog razmaka za noge, kožnih VIP sedišta, ljubavnih “Love box” sedišta i to u najpreglednijim redovima bioskopa, najmodernije tehnologije, pa sve do niza akcija koje stalno imamo. Skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, Moj CineStar utorak - povoljnije dane za bioskop, proslave rođendana, zatim lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking… to je samo deo sadržaja koji nas preporučuje. Izuzetno smo vodili računa o licima sa invaliditetom i njima je potpuno prilagođen bioskop”, rekao je prilikom otvaranja Zoran Savić direktor CineStar bioskopa za Srbiju. On je iskoristio priliku da se zahvali gradonačelniku Pančeva, kao i svim okupljenim Pančevcima i svoje obraćanje simbolično zaključio replikom iz filma „Kazablanka”- Ovo je početak jednog velikog prijateljstva.
Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva okupljenima se obratio nakon prvog čoveka CineStar-a za Srbiju. On je
istakao da će CineStar građanima i posetiocima Pančeva omogućiti da uživaju u bioskopskom repertoaru, kao i u mnoštvu kulturnih i zabavnih sadržaja.
- Ovaj novi prostor zaista izgleda impozantno, dostojno ljubitelja filma u 21. veku i unapređuje bioskopsku i kulturnu ponudu u našem gradu. Ovo je prilika da se vratimo u bioskope, da usmerimo pogled sa televizora i kompjutera na bioskopsko platno i da u prijatnoj atmosferi, uz najkvalitetniju opremu i tehnologiju, gledamo najnovija filmska ostvarenja”, izjavio je gradonačelnik i dodao je da je Pančevo grad filma i da građani zaslužuju da uživaju u filmu i razvijaju ljubav prema filmskoj umetnosti.
 
*******************************
O kompaniji- Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina I dr.)
Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa i jedan od najuticajnijih regionalnih brendova  sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu  I 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19 000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.
 
www.cinestarcinemas.rs
 
Kontakti :
 
Osoba za kontakt sa medijima :
Marija Veličković
+381 63 336 913
mvelickovic@newmediateam.rs
www.cinestarcinemas.rs
 
Direktor Blitz-CineStar za Srbiju:
Zoran Savić
Tel/Fax + 381 11 382 0 383
zoran.savic@blitzgroup.eu
Aviv retail park
Milosa Obrenovica 12, Pančevo
www.cinestarcinemas.rs
13.10.2015.
CineStar Cinemas - bioskopi sa pet zvezdica stižu u Srbiju!

CineStar Cinemas - bioskopi sa pet zvezdica stižu u Srbiju!

Beograd, 13. oktobar 2015. - CineStar bioskopi, brend koji stoji iza najvećeg nemačkog bioskopskog lanca i vodećeg, najposećenijeg i najbolje opremljenog lanca multipleksa u regionu, otvoriće do kraja 2015. godine svoje prve bioskope u Pančevu i Zrenjaninu, u sklopu Aviv Parka. U prvom kvartalu 2016. u sklopu šoping centra BIG u Novom Sadu, uslediće treći multipleks - kakav do sada nije viđen u Srbiji – i najveći u Vojvodini.  
Poput CineStar bioskopa u regionu, i CineStar bioskopi u Srbiji će biti opremljeni po najvišim tehničkim standardima. Pored premijernih filmova koji će se prikazivati paralelno sa svetskim bioskopskim premijerama, posetioci će biti u prilici da uživaju i u alternativnim sadržajima kao što su prenosi uživo: koncerata, opera, baleta i sportskih događaja, objedinjenih pod nazivom “Spektakli u CineStaru”. Potpuno uživanje u gledanju filmova obezbediće digitalizovane, komforne i klimatizovane sale sa „wall to wall“ platnima i najkvalitetnijom audiovizuelnom tehnologijom. Bioskopi će biti opremljeni najnovijom realD3D tehnologijom.
CineStar doživljaj uključuje i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja gledaocima pružaju potpuni užitak, privatnost i luksuz, i koja do sada nismo imali prilike da vidimo.
- Ono što CineStar izdvaja jeste jedinstveno iskustvo sa pet zvezdica, koje nude naši multipleksi, a u kome će uskoro moći da uživa i publika u Srbiji. CineStar nije samo bioskop – to je mesto celodnevnog provoda za čitavu porodicu, za proslave rođendana i školske projekcije, ali i mesto poslovnih skupova i susreta. Uz najmoderniju tehniku i ekskluzivne filmske sadržaje, u Srbiju donosimo i znanje koje je rezultat  pedesetogodišnjeg iskustva i bioskopsko-prikazivačkog liderstva u ovoj branši. Zahvaljujući njemu milioni posetilaca koji godišnje prođu kroz naše bioskope dožive nezaboravno CineStar iskustvo, zaista se osećaju kao zvezde i uvek nam se vraćaju – rekao je gospodin Zoran Savić, direktor CineStar bioskopa za Srbiju, i dodao da će domaćoj publici biti ponuđene prepoznatljive usluge i akcije CineStara poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, Moj Cine Utorak - povoljniji dan za bioskop, Zvezda je rođena - proslave rođendana, lojalti program koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga.
Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina I dr.)
Investicija CineStara i lokalnih investitora u navedena tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. CineStar bioskopi time broje ukupno 17 multipleksa u regionu, sa ukupno 110 sala, uključujući IMAX® i 4DX, i blizu 19 000 sedišta.
www.cinestarcinemas.rs

Kontakti :
Osoba za kontakt sa medijima :
Marija Veličković
+381 63 336 913
mvelickovic@newmediateam.rs
www.cinestarcinemas.rs

Direktor Blitz-CineStar za Srbiju
Zoran Savić
Tel/Fax + 381 11 382 0 383
zoran.savic@cinestarcinemas.eu
Aviv retail park
Milosa Obrenovica 12, Pančevo
www.cinestarcinemas.rs