Ponuda business centra

CineStar bioskopsko okruženje – s jedne strane opuštajuće, a s druge strane i uzbuđujuće, dopunjeno vrhunskom Cinebar i catering ponudom, predstavlja idealnu opciju za pretvaranje evenata u nezaboravno iskustvo.

Danas u poslovnom svetu, kada svi tražimo više i kada nam treba više, CineStar može da ispuni i najviša očekivanja i zahteve naših partnera. Mreža CineStar bioskopa jedini je event centar ovog tipa u Srbiji. Sve naše dvorane uređene po svetskim standardima i opremljene najsavremenijom tehnologijom koja ima nebrojene mogućnosti prilagođavanja upravo Vašim potrebama. Osoblje CineStara čine visoko motivisani radnici od kojih je svaki stručnjak u delatnosti koju obavlja, spreman na sve situacije i izazove s kojima se svakodnevno susreće.  

Mnogobrojni zadovoljni klijenti, mnogi eventi i pohvale su ono što nas motiviše da svakim danom nadograđujemo svoja znanja i veštine kako bismo postali još bolji i uvek bili u korak sa vremenom, trendovima i tehnologijom. Filmsko platno je idealno za prezentacije, lansiranje proizvoda, organizaciju konferencija, evenata za klijente ili pak druženja za Vaše zaposlene. Prenesite uzbuđenje sa srebrnog ekrana i na Vaše saradnike i partnere.