INFORMACIJE O REZERVISANIM I KUPLJENIM ULAZNICAMA

NAPOMENE:
Zbog automatskog blokiranja sedišta radi mera fizičkog distanciranja, rezervacije trenutno nisu moguće već samo kupovina ulaznica.
Radi veće sigurnosti uvedene su dodatne preventivne mere u sklopu kojih sistem automatski blokira jedno sedište levo i desno od kupljenih sedišta.
 

INFORMACIJE O KUPLJENIM ULAZNICAMA:
Potvrdu kupljenih ulaznica potrebno je odštampati, a ukoliko niste u mogućnosti, kupljene ulaznice možete da preuzmete na blagajni bioskopa.
Ukoliko odštampate online potvrdu sa QR KOD-om - print@home (e-ulaznica), isti ćemo skenirati na ulazu kako biste mogli ući u salu bez čekanja.
Ukoliko imate iCIneStar mobilnu aplikaciju, postavite bar kod na sredinu ekrana Vašeg smart telefona kako bi isti skenirali i uđite u salu bez čekanja u redu za ulaznice.

Prilikom kupovine ulaznica putem interneta prihvatili ste CineStar Online Opšte Uslove poslovanja u kojima je navedeno kako je storniranje moguće jedino u slučaju otkazivanja projekcije i/ili promene u rasporedu/terminu prikazivanja filmova. Ulaznice je moguće isključivo zameniti i to na blagajni bioskopa, najkasnije sat vremena pre početka projekcije za koju su ulaznice kupljene. Svakako savetujemo da pre nego što kupovinu konačno potvrdite, proverite podatke o željenom filmu, vremenu i mestu projekcije kao i sve ostale podatke koje unosite u sistem budući da naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Za ulaznice kupljene online putem (web i aplikacija), naplaćuje se naknada za online proces za svaku kupljenu ulaznicu (dalje u tekstu: Online naknada). Online naknada iznosi 15 RSD sa PDV-om, (12,50 RSD neto) bez obzira na cenu ulaznice. Prilikom online kupocine ulaznica cena se izražava kao zbir cene ulaznice i naknade za online proces. Online naknada se naplaćuje po ulaznici, ne po transakciji. Naknada se ne naplaćuje za bonus bodove sa Loyalty kartica. Naš online sistem za kupovinu omogućava korisnicima unapred osigurano mesto na odabranom filmu i korisnici imaju opciju da odaberu željeno mesto iz udobnosti doma ili u pokretu. Naknada za online proces predstavlja naknadu za praktičnost usluge online kupovine ulaznica i pomaže nam da se pokriju troškove koji se odnose na vođenje naše web stranice i unapređenje same usluge. Takođe nam omogućava da ostvarimo i zadržimo visok nivo tehnološkog i svakog drugog kvaliteta bioskopa. Naknada za online proces ne važi za ulaznice kupljene na blagajni bioskopa.