Često postavljena pitanja TPB

1. Kada i kako mogu da uđem u salu u kojoj imam organizovanu Privatnu projekciju?
U salu možete da uđete najranije 10 min pre početka projekcije, odnosno, nakon što se svi učesnici okupe ispred ulaza u bioskop. Radniku na kontrolnom pultu trebate pokazati potvrdu o organizovanoj Privatnoj projekciji.

2. Mogu li da otkažem Privatnu projekciju?
Privatnu projekciju možete da otkažete najkasnije 48h pre projekcije, odnosno, izabrati novi termin privatne projekcije. U skladu sa Opštim uslovima poslovanja, povraćaj uplaćenih sredstava nije moguć.

3. Hoće li pre filma biti prikazivane promotivne poruke i najave filmova?
Ne postoji komercijalni blok sa reklamama na privatnim projekcijama, a na online zahtevu sam biraš da li želiš pogledati najnovije najave filmova u trajanju od max 10 min.

4. Mogu li tražiti da se pre filma na platnu ispiše određena poruka?
Materijal koji želite da prikažemo pre filma treba da bude dostavljen najkasnije 48 sati pre filma. Materijal treba da bude napravljen u skladu sa odgovarajućim specifikacijama koje ćemo vam poslati e-poštom.

5. Smem li na projekciju uneti hranu i piće kupljene izvan CineStara?
U skladu sa Opštim uslovima poslovanja, u salu je dopušteno unositi samo hranu i piće kupljene na prodajnim mestima CineStar bioskopa. Blitz-CineStar Srbija zadržava pravo zabrane ulaska u salu ukoliko posetilac sa sobom ima proizvode kupljene na drugom mestu i ima pravo da te proizvode zadrži do kraja predstave, a potom da vrati iste njihovom vlasniku.

6. Mogu li Privatnu projekciju platiti Loyalty karticom?
Plaćanje privatne projekcije nije moguće CineStar Loyalty karticama. Uplata putem Internet bankarstva može se izvršiti samo na osnovu ponude koju ćete dobiti od CineStara nakon što popunite online zahtev.

7. Mogu li da za Privatnu projekciju izabrem film koji je u najavama?
Možete, ali u tom slučaju se Privatna projekcija može organizovati od zvaničnog datuma početka prikazivanja željenog filma. Poslaćemo vam ponudu za organizovanje Privatne projekcije kada dobijemo zvaničnu potvrdu o početku prikazivanja filma, jer su moguće promene u datumu početka prikazivanja, odnosno, najkasnije nedelju dana pre početka prikazivanja filma.