Dobrodošli

Termini
projekcija
CINESTAR ZRENJANIN

Dobro došli na internet stranice drugog bioskopa s pet zvezdica u Srbiji - CineStara Zrenjanin!
 
CineStar Zrenjanin ima 4 bioskopske sale ukupnog kapaciteta od 495 sedećih mesta.
 
Sale su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledaocima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz Dolby Digital EX i DTS zvučni sistem. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtevnijim ljubiteljima bioskopa. Oni željni nove dimenzije zabave mogu da se upuste u RealD 3D avanturu, ili da se prepuste ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme.
 
CineStar bioskopi godišnje prikazuju oko 150 filmskih naslova. Sale su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sedištima, postoljima za odlaganje čaša ili kokica, a posebnu ponudu čine ljubavna sedišta koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake sale. U svakoj sali nalaze se specijalno dizajnirana VIP sedišta. VIP sedišta su većih dimenzija od klasičnih, napravljena su od kože, a osim mesta za odlaganje pića imaju i mali stočić. Takođe u bioskopu CineStar Zrenjanin nalaze se i LOVE BOX sedišta, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim, pa boskopsko iskustvo podižu na sasvim novi nivo. Za VIP i LOVE BOX sedišta moguća je isključivo kupovina bioskopskih ulaznica.
 
Izuzetna pažnja posvećena je osobama sa posebnim potrebama, kojima je liftom olakšan pristup salama, na raspolaganju im je specijalno izrađen WC, a unutar određenih sala imaju i posebno rezervisan prostor.
 
Pre početka filma posetioci mogu da se počaste kokicama, naćosima, slatkišima i pićem.
 
Svakog četvrtka CineStar bioskop donosi novi bioskopski program.

U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svetskih hitova do art filmova, posetioci mogu da uživaju od 14:00h do 02:00h.
U sklopu redovnih projekcija pogledajte i MATINE – porodični i dečji filmovi, vikendom od  11:00h do 11:59h.
Povoljniju kupovinu ulaznica i uštedu vremena jer omogućavaju-omogućuju online plaćanje, ostvarite uz Loyalty kartice.

 
Parking u tržnom centru BIG je besplatan za sve posetioce.
 
Raspored sala:  
Broj sale Broj regular  sedišta VIP sedišta LOVE BOX sedišta Mesto za osobe sa invaliditetom Ukupan broj mesta u sali Kvadratura platna (m2)
1 (RealD 3D i eXtreme) 203 16 20 2 241 95
2 (RealD 3D) 64 10 12 1 87 48
3 (RealD 3D) 64 10 12 1 87 48
4 58 9 12 1 80 48
 
 
 
Učitavam...