Dobrodošli

Termini
projekcija
CINESTAR 4DX ADA MALL BEOGRAD

Dobro došli na internet stranice četvrtog bioskopa s pet zvezdica u Srbiji - CineStara 4DX Ada Mall Beograd!
 
 
 
Bioskop u Beogradu otvoren je 31.08.2020.
CineStar 4DX Ada Mall Beograd ima 7 savremenih bioskopskih sala inovativnog dizajna, od koji je jedna 4DX sala. Pored toga izdvajaju se i dodatni sadržaji poput luksuznog Cinema bara i dve rođendaonice. Bioskop raspolaže sa ukupno 955 sedećih mesta, od kojih su 105 VIP RELAX sedišta, 82 LOVE BOX sedišta i 16 ROYAL BEDS sedišta.

Sva sedišta u beogradskom bioskopu imaju veći razmak i izrađena od su kože uz mogućnost pomeranja napred i nazad što u većini bioskopa nije slučaj, a posebno se izdvajaju Royal beds i VIPE RELAX sedišta.
Royal Beds ležajevi za dvoje, u sali 5, pružaju maksimalni komfor, izrađeni su od najfinije kože i pozicinirani u prednji deo sale, sa posebnim stočićima za odlaganje pića, ali i wireless punjačem za mobilne telefone. 
Po udobnosti i luksuzu svakako se ističu i specijalno dizajnirana VIP RELAX sedišta većih dimenzija od klasičnih sedišta sa naslonom koji se pomera, izrađena od kože, takođe sa stočićem i bežičnim punjačem.

Ljubitelje tehnologije obradovaće informacija da bioskop ima RGB laserske projektore najnovije generacije, fenomenalno ozvučenje JBL i Crown i vrhunsku 4DX salu koja nudi neverovatno iskustvo unapređujući gledanje filma tako da gledalac praktično postaje deo filma. U 4DX sali, pokretna sedišta i efekti okoline poput vetra, mehurića, mirisa, vode i mnogih drugih rade u savršenom skladu sa događanjima na ekranu. Sa isključivo najboljim tehnologijama, 4DX pokretna sedišta su opremljena sa tri osnovna kretanja – kretanje gore-dole, kretanje levo-desno i kretanje napred-nazad – koja mogu da naprave beskrajan niz mogućih kombinacija kako bi imitirali aktivnosti poput letenja ili vožnje. Vešti tim 4DX urednika su stručnjaci u maksimiziranju osećaja uključenosti u svaki film, bez prekoračenja granice ugodnosti. 
 
Sve sale su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom i gledaocima osiguravaju pravi užitak gledanja filma na wall-to-wall platnima, uz Dolby Digital EX. Potpuna digitalizacija omogućila nam je da udovoljimo i najzahtevnijim ljubiteljima bioskopa. Oni željni nove dimenzije zabave mogu da se upuste u RealD 3D avanturu u jednoj od četiri 3D sale, dok će ljubitelji adrenalina uživati u eXtreme sali, koja predstavlja ekskluzivan CineStarov standard a odlikuju je veće platno, jači zvuk, jači doživljaj. 
 
CineStar bioskopi godišnje prikazuju oko 150 filmskih naslova. Sale su prostrane i udobne, odlikuju se amfiteatarski raspoređenim sedištima, postoljima za odlaganje čaša ili kokica, a posebnu ponudu čine ljubavna sedišta koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake sale. Takođe u CineStaru 4DX Ada Mall Beograd nalaze se i LOVE BOX sedišta, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim, pa boskopsko iskustvo podižu na sasvim novi nivo.
 
Za ROYAL BEDS, VIP RELAX i LOVE BOX sedišta te za 4DX salu moguća je isključivo kupovina bioskopskih ulaznica, rezervacije nisu moguće.
 
Izuzetna pažnja posvećena je osobama sa posebnim potrebama, kojima je liftom olakšan pristup salama, na raspolaganju im je specijalno izrađen WC, a unutar određenih sala imaju i posebno rezervisan prostor.
 
Svakog četvrtka CineStar bioskop donosi novi bioskopski program. U svakodnevnim brojnim projekcijama filmova, od najvećih svetskih hitova do art filmova, posetioci mogu da uživaju od 14:00h do 02:00h. U sklopu redovnih projekcija pogledajte i MATINE – porodični i dečji filmovi, vikendom od 11:00h do 11:59h. Pre početka filma posetioci mogu da se počaste kokicama, naćosima, slatkišima i pićem.

Bioskopske ulaznice moguće je kupiti osim na blagajni i online putem kreditnih i debitnih kartica, na našem web sajtu kao i iCineStar mobilnoj aplikaciji, a uz naše Loyalty kartice možete ostvariti dodatne pogodnosti.

Parking u Ada Mall Beograd je besplatan za sve posetioce.
 
Raspored sala:  
Broj sale Broj regularnih sedišta VIP RELAX sedišta LOVE BOX sedišta ROYAL BED sedišta Mesto za osobe sa invaliditetom Ukupan broj mesta u sali Kvadratura platna (m2)
1 (RealD 3D) 40 9 10 - - 59 25
2 72 11 12 - - 95 34
3 44 10 10 - - 64 24
4 128 11 14 - 1 153 42
5 (eXtreme i RealD 3D) 168 42 24 16 2 250 107
6 (4DX i RealD 3D) 96 - - - - 96 53
7 (RealD 3D) 199 22 12 - 2 233 96