Više o 4DX-u

4DX je najsavremenija tehnologija koja gledaocu donosi potpuno bioskopsko iskustvo, unapređujući gledanje filma na način da gledaoci postaju deo filma. U 4DX sali, pokretna sedišta i efekti okoline poput vetra, mehurića i mirisa rade u savršenom skladu sa događanjima na ekranu.
 
Sa isključivo najboljim tehnologijama, 4DX pokretna sedišta su opremljena sa tri osnovna kretanja – kretanje gore-dole, kretanje levo-desno i kretanje napred-nazad – koja mogu da naprave beskrajan niz mogućih kombinacija kako bi imitirali aktivnosti poput letenja ili vožnje. Vešti tim 4DX urednika su stručnjaci u maksimiziranju osećaja uključenosti u svaki film, bez prekoračenja granice ugodnosti.
 
Filmovi više nisu vezani samo na svoja vizuelna i zvučna ograničenja. 4DX je korak napred u evoluciji odlaska u bioskop, odvodeći publiku na putovanje u celovečernji film. Oslobodi se okova običnog bioskopskog platna i doživi apsolutno 4DX iskustvo!
 
Pokretna sedišta
Svako sedište je opremljeno simulatorima kretanja i programirano za 3 osnovna kretanja. Kroz kombinacije tih kretanja pod raznim uglovima stvoreno je fluidno i dinamično kretanje koje imitira događanja na platnu.
• Kretanje
• Vibracije
• Golicanje
 
Efekti okoline
Uz efekte kretanja, sala je opremljena i efektima okoline kako bi se dodatno poboljšalo iskustvo. Od strašne oluje do nežnog povetarca, od dima eksplozija do ugodnog mirisa kafe, 4DX tehnologija poboljšava ova iskustva prikladnim efektima.
 
Slede neki od efekata koje nude 4DX sale:
POKRET
SVETLO
MIRIS
VETAR
VODA
MEHURIĆI
MAGLA
VAZDUH
KIŠNA OLUJA
 
Gledajući film, posetioci  4DX bioskopskih sala u multipleksima CineStar 4DX Ada mall Beograd i CineStar 4DX BIG Novi Sad imaju osećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pokretnim sedištima, mirisu, vetru, vodi, magli, mehurićima i posebnim svetlosnim efektima, koji će svakom gledaocu pružiti 4DX prožimajući filmski doživljaj, zaokupljujući svih pet njegovih čula!
 
Ne propustite da pogledate najveće filmske hitove u 4DX tehnologiji!
 
...jer obožavamo filmove! Baš zato smo bioskopi s 5 zvezdica!


NAPOMENA
Za 4DX nije moguće:
  • Rezervisati ulaznice
  • Iskoristiti pogodnosti Senior i Family Club kartice
  • Iskoristiti CineStar kupone i bonus bodove sa Loyalty kartice