O nama

Izdavač, davalac usluga i sadržaja kao vlasnik internet stranice i njenog sadržaja:

Društvo Blitz-CineStar Srbija d.o.o. sa sedištem u Miloša Obrenovića 12, 26000 PANČEVO, Matični broj: 17321412

CINESTAR – NAJVEĆI I VODEĆI BIOSKOPSKI PRIKAZIVAČ U REGIJI 
Kompanija Blitz-CineStar u Srbiji je deo CineStar grupe u regionu koja broji ukupno 24 CineStar multipleksa, 148 bioskopskih sala i preko 23.000 sedišta, što čini CineStar najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regionu. CineStar lanac u Srbiji zastupljen je na 4 lokacije (4DX BIG Novi Sad, BIG Pančevo, Aviv Park Zrenjanin, 4DX Ada Mall Beograd).

CineStar je dobitnik prestizne nagrade - Najbolji kino prikazivač u Europi 2019. (CineEurope)
 
STANDARDI – BIOSKOPI S PET ZVEZDICA 
Multipleksi CineStar potpuno su digitalizovani bioskopi opremljeni prema najsavremenijim tehnologijama u skladu sa poslednjim svetskim trendovima i standardima. CineStar u Srbiji publici nudi najsuperiornije bioskopske formate: 4DX, RealD 3D digitalnu tehnologiju, eXtreme dvorane i 3D zvuk. Gigantska „Wall to Wall“ i „Floor to Ceiling“ filmska platna, amfiteatarski raspored sedišta, vrhunski zvučni sistem Dolby Digital 5.1 i Dolby Digital 7.1 Surround EX, koja obezbeđuje kristalno jasnu sliku i ton, neke su od najvažnijih karakteristika superiornosti CineStar multipleksa. 
CineStar je prvi u Srbiji ali i regionu uveo novi koncept - Kids CineStar, specijalizovanu salu za decu koja se nalazi u CineStaru 4DX BIG, Novi Sad. KIDS sala je bioskopska sala koja je u potpunosti dizajnirana i prilagođena deci. Osim sedišta namenjenih gledanju filma, uključuje i zonu za igranje.

Copyright
Svi sadržaji, dokumenti, podaci i informacije objavljeni na  stranicama zaštićeni su autorskim pravom i  srodnim pravima intelektualne svojine, pa se ne smeju objavljivati, reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog prethodnog pisanog pristanka nosilaca odgovarajućeg prava i Blitz-CineStara Srbija.
Korisnik naročito nema pravo da skida, umnožava, menja, uređuje, distribuira, prikazuje, briše, šalje, prodaje, preprodaje, prilagođava, menja sadržaj, stvara linkove, uključuje na druge internetske stranice ili medije ili da koristi na bilo koji način osim za lične potrebe i za kućnu upotrebu.

Ograničenje odgovornosti
Stranice koristite isključivo na vašu sopstvenu odgovornost. Blitz-CineStar Srbija d.o.o., kao ni jedna treća osoba povezana sa njim, ne garantuje ni na koji način da upotreba  stranica neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Pristup ovoj internetskoj stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovoran Blitz-CineStar Srbija.
Blitz-CineStar Srbija zadržava mogućnost promene bioskopkog repertoara kao i mogućnost nepotpunih i/ili pogrešnih informacija, opisa usluga, filmskih naslova, vizuala, sadržaja i sl.
Ova izjava o odgovornosti se odnosi na sve eventualno nastale štete ili moguće povrede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, lošim osobinama, prekidom, izuzećem, kompjuterskim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlašćenim pristupom, promenama ili zloupotrebom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom ili bilo kakvom drugom radnjom.

Za sva dodatna pitanja, nejasnoće, žalbe, predloge i pohvale slobodno nam se obratite na mail info.rs@cinestarcinemas.eu

NAPOMENE:
Zbog automatskog blokiranja sedišta radi mera fizičkog distanciranja, rezervacije trenutno nisu moguće već samo kupovina ulaznica.
Radi veće sigurnosti uvedene su dodatne preventivne mere u sklopu kojih sistem automatski blokira jedno sedište levo i desno od kupljenih sedišta.


OPŠTI USLOVI: